Lista spremna, tri imena za Kepinog naslednika!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 06.02.2020.
20:44
Izvor: Sportske.net

Španac nije uspeo da opravda ogroman novac.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Čelsi i pored negativne serije od tri utakmice bez pobede ostaje za sada u top četiri. Naredno kolo, koje "plavci" igraju 17. februara, dočekuju Mančester Junajted. Očekuje se da Ejbraham bude spreman u potpunosti, ali ostaje engima ko će između stativa.

U prošlom kolu to mesto je pripalo Kabaljeru, njegov mlađi kolega ima očajne brojke ove sezone u PL gde praktično prima gol na drugom šutu u okvir.

Već je krenulo sa spekulacijama da će se Bask možda vratiti i kući, Atletik Bilbao je zainteresovan za pozajmicu sa otkupom.

Engleski mediji pominju tri imena koja bi ga u tom slučaju zamenila. Radi se o Onani iz Ajaksa, Poupu iz Barnlija i Menjonu iz Lila.

Andre Onana izgleda kao najbolja opcija. Kamerunac je odličan u Ajaksu još od kada je napustio La Masiju. Lampard je imao prilike da se uveri u njegove kvalitete tokom grupne faze Lige šampiona gde su "plavci" igrali sa Holanđanima.

Onana

Kamerunac ima još dve godine na ugovoru sa "kopljanicima", ali deluje da je naredno leto pravo vreme za odlazak iz Amsterdama. Njegova cena je za sada oko 40 miliona evra po transfermarktu, nema sumnje da će Tadićev klub tražiti dosta više. Izleda da će Abramovič ponovo morati da zarije ruku duboko u džeš kako bi našao pravu "jedinicu" za svoj tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skontov
Friday, 07.02.2020
10:19

Bolje im je da dovedu Beniteza kome istice ugovor. Time bi pojacao konkurenciju Kepi za iducu sezonu, a ako ni tada ne napreduje onda gledati zamjenu. Ipak je on izuzetno mlad za golmana tako da zasluzuje dodatnu sansu.

avatar
deki trbic
Friday, 07.02.2020
06:44

Realno bacene para...mogli su kupiti jeftinijeg golmana a da je bolji od njega...skuplji od Alisona, a nije mu ni do kolena.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 06.02.2020
22:11

Na početku sezone komentari navijača Čelzija su izgledali nekako ovako: ,,Dobro je što je Kurtoa otišao, Kepa je 10 puta bolji golman od njega."

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 06.02.2020
22:07

Ni jedan nije bolji od Kepe. Samo Donaruma ili Nojer ako se odluci ici iz Bajerna

avatar
Bendz@min
Thursday, 06.02.2020
22:03

To je kad kupis igraca samo da bi imao neki rekord . 🤣🤣🤣 rekord najskupljeg golmana

avatar
Pravi romanista
Friday, 07.02.2020
08:40

To je kad kupujes u 1 do 12 pa nemas vremena da pregovaras vec samo da aktiviras otpusnu klauzulu..