Liverpul daje 20 miliona za Portugalca!

Autor: Pavle Lazarević
četvrtak 21.04.2016.
00:26
Izvor: Sportske.net

Mlada portugalska zvezda u usponu je na radaru mnogih evropskih velikana, a sada je i Klop dao zeleno svetlo za njegovo angažovanje.

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, mlada zvezda Brage, Rafa Silva je već neko vreme u tefteru skauta Liverpula, koji pomno posmatraju njegov napredak. Klop je već obavešten o kvalitetima 22-godišnjeg veziste, a pominje se da će 'Crveni' biti spremni da daju 20 miliona evra, koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

Brojni premijerligaši pažljivo motre situaciju oko 22-godišnjeg veziste iz Portugala, a on je spreman da napravi iskorak u karijeri, nakon odlične sezone u dresu Brage.

Nemački stručnjak je posebno zadovoljan što Silva može da igra na više pozicija na sredini terena, a ove sezone je pokazao svoju univerzalnost odličnim partijama u portugalskom prvenstvu i Ligi Evrope, u kojoj je Braga došla do četvrtfinala, nakon što je ispala od ukrajinskog Šahtjora.

Silva je već odigrao 6 mečeva za 'A' selekciju svoje zemlje i očekuje se da bude član ekipe koja će putovati na Evropsko prvenstvo u Francusku.

Očekuje se da će u borbu za poptis fudbalera Brage ući Čelsi i Mančester Junajted, ukoliko kormilo "Đavola" preuzme Žoze Murinjo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
the NormalOne
Thursday, 21.04.2016
06:26

Da igra centralnog veznov gde smo tanki a ne levo krilio i ofanzivnog vezistu pa i nekeko,mislim da je ovaj nepotreban.

avatar
fiSTE
Thursday, 21.04.2016
02:28

Ocekujem da se Liverpul bori za titulu sledece sezone, ako ne prvo onda mogu bar u prva 3 da budu, pripreme i Klopova pojacanja ce biti pun pogodak, fali jak Liverpul!