Liverpul dobio i prvo 'NE', Klop će teško do zamene za VVD!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 03.12.2020.
20:14
Izvor: Sportske.net

Van Dajk za sada bez pozicije mentora mlađeg sunarodnika.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Defanziva "redsa" ove sezone itekako trpi.

Van Dajk je završio sezonu, u par navrata su svoje probleme imali i bekovski par Trent-Robertons, Džo Gomez je takođe ozbiljnije povređen, pojačanje Cimikas je propustio pripreme i početak sezone zbog korona virusa. Tu su Matip i Fabinjo koji su učestalo povređeni, te su morali neki akademci da dobiju šansu.

Klop je rešen da dovede defanzivca tokom januara, par je interesantnih igrača. Dvojac koji se izdvaja jesu Ben Vajt iz Brajtona, ali i mladi Per Šurs.

Za Vajta treba izdvojiti preko 50 miliona funti, njegove partije prate i ostali članovi top šestorke PL. Smatralo se da je Šurs lakši posao, mladi "kopljanik" je u holandskim i engleskim medijima najavljivan kao naredni De Liht.

Ipak od posla sa Ajaksom nema ništa, makar do leta. Sam Šurs je izjavio kako se ne oseća spremnim da napusti Amsterdam i "kopljanike"

Mladi štoper je imao prilika da se uveri u moć "redsa", odigrao je dve utakmice u okviru grupnog dela LŠ, ali za sada smatra da je Holandija bolja sredina za njega.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 04.12.2020
10:30

Naklon do poda.

avatar
Patrick Berger
Thursday, 03.12.2020
23:51

Ostavio je odlican utisak u obe utakmice I bio bi odlican izbor! U svakom slucaju predstavljanje stopera je zakazano za 1 Januar!

avatar
Boginja iz Bergama
Thursday, 03.12.2020
21:54

Dok ne nazove tata Klop, puknu emocije i majku napusta ako treba ;)

avatar
BlueBoy84
Friday, 04.12.2020
10:30

Verovatno. 😂😂😂