Liverpul dovodi argentinsku senzaciju?

Autor: Janko Glavonjić
subota 13.12.2014.
23:52
Izvor: Sportske.net

Brendan Rodžers je bacio oko na mladog argentinskog napadača i pokušaće da ga dovede u januaru!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Liverpul ima mnogo problema sa realizacijom. Posle odlaska Suareza i povrede Staridža, Liverpul ne uspeva da dođe do one igre koja ga je krasila prošle sezone.

Doveden je Mario Baloteli koji se uopšte nije uklopio, već se priča o njegovom odlasku, a praktično najubojitiji napadač je veteran Lambert, koji je stigao iz Sautemptona, takođe ovog leta.

Jasno je da će Redsi morati da ojačaju svoj tim na zimu ako žele da se domognu Lige šampiona, a prvi pik Brendana Rodžersa je mladi napadač Palerma, Paulo Dibala.

Dibala je fantastično započeo sezonu u Palermu, gotovo svi njegovi golovi su završili u izboru za gol meseca, zaista igra sjajno i pokazuje da ima neverovatan potencijal.

Već su počela poređenja sa Mesijem i Aguerom, a predsednik Palerma Mauricio Zamparini je već rekao da će Dibala biti bolji igrač od obojice!

Kako igra mladi Argentinac to možda i nije tako nemoguće, ali te igre puno i koštaju, navodno, Palermo će tražiti preko 30 miliona funti za njega!

Dibali ugovor ističe 2018. godine, ne moraju da žure sa njegovom prodajom, a u narednom periodu očekuju da njegova cena još više skoči.

Videćemo šta će Liverpul odlučiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Sunday, 14.12.2014
01:05

Njega i El Saravija a poslati Balotelija negde i udri :) Njih i moze coek istrpeti ako mase...