Liverpul odbio arapskih 50.000.000 za napadača!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 19.07.2023.
14:15
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih prošle sezone, dok se nije povredio...

@LFC/Twitter
@LFC/Twitter

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul nema nameru da prodaje levokrilnog napadača Luisa Dijaza ovog leta osim u slučaju basnoslovne ponude.

Pokušao je Al Hilal da testira Liverpul ponudom od 50.000.000 evra za Kolumbijca, ali on je u srcu planova Jirgena Klopa za narednu sezonu, pa je tako rukovodstvo kluba momentalno odbilo ovaj predlog tima iz Saudijske Arabije. Oni smatraju da je ponuda bila vrlo niska.

Njega Žorž Žezus izuzetno ceni i voleo bi da ga vidi u svom sastavu, no stav kluba je jasan: osim u slučaju abnormalne ponude, Liverpul neće prodavati Luisa Dijaza.

Očekuje se da uskoro Fabinjov transfer u Al Itihad vredan 40.000.000 evra bude realizovan, dok još uvek postoje pregovori sa Al Itifakom oko obeštećenja za Džordana Hendersona. Liverpul traži između 10.000.000 i 20.000.000 evra, dok saudijski klub pokušava da izdejstvuje transfer bez obeštećenja. To se neće dogoditi, prema informacijama sa "Enfilda".

To su praktično jedina dva izlazna transfera koja bi mogla da se dogode u nastavku leta za Liverpul. Ostatak tima bi trebalo da ostane isti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke