Liverpul odredio cenu za Gruju, i sada je sve jasnije!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.08.2020.
21:09
Izvor: Sportske.net

Šta će biti sa Grujom?

EPA/CHRISTIAN BRUNA
EPA/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Renomirani Liverpul Eho večeras je otkrio zanimljive detalje o statusu i budućnosti Marka Grujića. Prema ovom izvoru, stav Liverpula je jasan - Grujić može da ide, ali samo ako neko plati 20 miliona funti.

Zapravo, Liverpul Eho je preneo ujedno i reči sportskog direktora Herte Mihaela Prica, koji ne krije da nemački klub prati situaciju oko Grujića, ali da su sada stvari drugačije nego prošle sezone.

Navodno, on tvrdi da Liverpul za razliku od prošlog leta, neće prodavati Grujića za manje od 20 miliona funti i da će ukoliko niko ne plati taj novac, Jirgen Klop biti zadovoljan da ima Srbina u ekipi.

"Grujić je Liverpulov igrač koji je proveo protekle dve godine na pozajmici kod nas, ali sada po izričitoj želji kluba deo je i predsezone. Za razliku od prošlog leta, Liverpul je sada isključiv u nameri da će Grujić bude deo ekipe tokom leta i priprema za narednu sezonu. A da li će biti deo Liverpula, odnosno da li je na prodaju ili će biti pozajmljen, to niko ne može da predvidi",
rekao je Fric.

Ostali izvori takođe pišu da Liverpul ne žuri sa prodajom, da nema ništa protiv da Grujić ostane, u slučaju da ne stigne prava ponuda.

Podsetimo, prethodnih dana se pominjala i ponuda Beneventa, odnosno Pipa Inzagija.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Tuesday, 01.09.2020
13:08

Po ko zna koji put je odredjena cijena i sve je jasnije...

avatar
JC\'90
Tuesday, 01.09.2020
08:00

Nema sta da trazi pored Fabinja, Vajnalduma(Tiaga),Keite,Hendersona, mladog Dzonsa i Oxa.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 31.08.2020
21:43

Pa nisu ludi da zure zato sto je mlad,ima samo 24 godina,a igrao je sve vreme u Herti i hvalili su ga,20 miliona ce uzeti garant,platili 8,opet dobar posao.