Liverpul sprema senzaciju!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 01.07.2019.
13:03
Izvor: Sportske.net

Transfer koji bi uzdrmao "Enfild".

EPA-EFE/EPA/ANDY RAIN
EPA-EFE/EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenose francuski mediji, Liveprul je spreman da u svoje redove vrati Filipe Kutinja!

Brazilac je u januaru 2018. godine napustio redove kluba sa "Enfilda", ostvario je svoju želju da ponese dres Barselone, a "Redsi" su na ime transfera zaradili 160 miliona evra sa sve bonusima.

Čini se da su sjajno prošli u Liverpulu, polovinu novca su odmah iskoristili na kupovinu Virdžila van Dajka, drugu polovinu su minulog leta potrošili na golmana Alisona.

Oni su u sezoni za nama popunili rupe u ekipi Jirgena Klopa, koja je uspela da osvoji trofej u Ligi šampiona i da se do poslednjeg kola sa Mančester sitijem bori za titulu u Premijer ligi.

Sa druge strane, Kutinjo nije uspeo da se nametne u Barseloni kako je želeo, počelo je dobro, osvojio je duplu krunu u prvoj sezoni, ali je u takmičarskoj godini za nama pružao jako slabe partije, našao se na udaru kritika, a sam klub je imao razočaravajuću godinu, podigli su "samo" trofej u Primeri, upravo ih je Liverpul izbacio u polufinalu Lige šampiona.

Počele su i spekulacije da bi Brazilac mogao da napusti "Kamp Nou", mediji veruju da bi uprava katalonskog kluba mogla da ga uključi u ponudu za Nejmara, koji želi da se vrati u Barselonu, ali su bivšeg igrača Intera tražili i klubovi iz Premijer lige, pominjali su se Mančester junajted i Čelsi.

Kutinjo je izjavio da iz poštovanja prema Liverpulu ne bi mogao da igra za drugi tim u Premijer ligi, što je dobro prihvaćeno od strane navijača "Redsa", a prema navodima francuskog lista "Le10Sport", sada je uprava kluba sa "Enfilda" počela da razmišlja o tome da mu pruži drugu šansu u svojim redovima.

Videćemo kako će se ova priča razvijati, Kutinjo bi zaista mogao da napusti Barselonu posle 18 meseci, da li će se vratiti u Liverpul, vreme će pokazati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Berger
Monday, 01.07.2019
23:03

Niko nije iznad Liverpul-a! Plakao je, kukao I ucenjavao klub da ode - sad nam netreba!

avatar
_mladen_
Monday, 01.07.2019
21:52

Ne radi Klop dva puta sa isitim igracima.

avatar
Red blood
Monday, 01.07.2019
16:58

Postoji mnogo pitanja koja se postavljaju..
Da li ga Liverpul uopste zeli.
Da li bi im vise pomogao,ili odmogao (napad bi bio ubojitiji,odbrana slabija) i tako dalje..
Ali iz jednog razloga do ovoga sigurno nece doci.
Barselona nece toliko spustiti cenu,a ne mogu da zamislim da ce Liverpul dati 100+ mil da ga vrate..

avatar
xman
Monday, 01.07.2019
14:41

Na stranu to koliko je ova informacija vjerodostojna, ja ne znam sta da mislim sto se njega i njegocog povratka tice..da nas je izdao, jeste, da nam je zaboo noz u ledja, jeste, ali opet, jeste majstor sa loptom, pridodati ga ovoj ekipi, a da je svjestan da nije ni treca zvijezda tima, mogao bi da bude pun pogodak

avatar
acep
Monday, 01.07.2019
14:26

Volim ga i cenim,bilo mi je strasno krivo kada je odlazio,ali kada je otisao Lfc je krenuo da igra mnogo bolje i timski je dosta ojacao.

avatar
äxwell
Tuesday, 02.07.2019
08:30

Defanzivno, jer je on zauzimao jednu od tri pozicije u sredini...To je ustvari pokazalo da nema potrebe za pretjerano kreativnim igracem u sredini i da je igrac koji mnogo radi i dobro drzi loptu mnogo potrebniji..

avatar
äxwell
Monday, 01.07.2019
14:20

Cuo sam da se spremaju ponuditi Salaha i doplatu od 45 triliona svemirskih dinara za Kutinja...Provjerene informacije!

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 01.07.2019
14:20

Nije nemoguce ali ne vidim zasto bi to radili. Fekira bi mogli da dobiju za 50ak miliona, a nece biti nista gori. Kut je dobar ali nije ono sto timu treba u ovom trenutku

avatar
_mladen_
Monday, 01.07.2019
21:50

Fekira nece niko, ovi sada bukvalno mole da ga neko kupi. Nesto se tu desava, ne bi se Liverpul proslo leto povukao, a bukvalno se decko slikao u dresu.

avatar
MarioJ
Monday, 01.07.2019
14:14

Ako misle da pariraju Sitiju Klope dreši kesu!

avatar
äxwell
Tuesday, 02.07.2019
08:31

Malo kasnis jer oni vec uveliko pariraju Sitiju...Cak i Pep konstantno prica o Enfildu i Lvpu jer zna da su tvrd orah i da ce i sledece sezone voditi bitke sa njima. Al dobro, ti ipak znas vise od Pepa i Klopa...Trebas im se javiti.

avatar
lpool
Monday, 01.07.2019
14:08

Jedina senzacija je kako smo ih senzacionalno odrali za njega :D bila bi to najskuplja pozajmica na svetu, mislim da ih je i sahtjor izradio ovako za cigrinskog. :D a on cak i da se vrati navijaci ga nece gledati istim ocima..

avatar
_Goran_
Monday, 01.07.2019
14:07

S obzirom da je rec o Brazilcu, koji bi presao iz spanskog kluba u engleski klub, verujem da su informacije francuskog lista o tome veoma relevantne.

avatar
LFC 19-ta
Monday, 01.07.2019
13:52

Ja bih ga vratio za pola novaca, da pokazemo barseloni da nije "rodjen" za njih, kao sto su pricali, nego za nas. A kako se bijahu javili Ronaldinjo, Xavi, Iniesta, Puyol i ostali barsini dragulji da ga otmu te zime, kad se samo sjetim te medijske ujdurme. Htjedo[e znalci iz Blaugrane da kupe madjionicara s loptom da igra bez lopte, da ga poredjuju sa dembeleom metkom i kazu "Bogme je bolji dembele". Sad mi je zivotna zelja da sam mogao da vidim kako bi jedan Xavi igrao bez lopte, kako bi ih dijelio... Pa jedan Pirlo, uh... Doveli su Kutinja, i lopta i dalje 70% kod Messija :) E jesu madjionicari iz Blaugrane, vratite ga da vi pokazemo nesto majstori ;)

avatar
Liga BBVA
Monday, 01.07.2019
14:51

Ali da baš baš ne napišeš ni jednu istinitu reč u tom romanu. Kakve veze imaju Xavi, Iniesta, Puyol i ostali barsini dragulji sa Kutinjom? Ko je otimao Kutinja? Lik je na kraju sezone simulirao povrede kako ne bi igrao za Liverpool, a igrao za Brazilsku repku, na šta su u Liverpoolu šizeli. I kada Barsa nije htela da ga dovede to leto, nego su se dogovorili da ostane još jednu sezonu i kada je sve ličilo da se smirio i ponovo počeo normalno da igra za Liverpool, eto ga ponovo napad ludila negde u novembru - hoće pošto-poto u Barsu odmah, neće više ni na treninge da dolazi, a kamoli igra za Liverpool itd. I na kraju je Barsa pristala da ga dovede u januaru, iako im nije trebao, jer nije mogao da igra LŠ... bilo je to bukvalno spasavanje 'redova' Kutinja od toga da drugi deo te sezone provede na tribinama...

avatar
Wizard08
Monday, 01.07.2019
15:43

Svaka cast,to je glavni razlog njegovog ne snalazenja u barseloni,nije on cr ronaldo da na prvi kontakt daje gol

avatar
Paul Kersey
Monday, 01.07.2019
13:45

Iskreno, ne bih volio. Eto kad mi je Šaćiri draži a zna se šta mislim o njemu.

avatar
Devil born 1878
Monday, 01.07.2019
18:57

Kako ti onda moze biti drazi?

avatar
Paul Kersey
Monday, 01.07.2019
21:48

Metafora. Većina ovde znaju da sam proklinjao dan kada je došao u Lfc.