Liverpulov plan od 100 miliona, jedno pojačanje se zna, ko je sledeći?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 28.06.2021.
09:58
Izvor: Sportske.net

Šta još planira Klop?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul posle dovođenja Konate, štopera Lajpciga i dalje odmerava svoje opcije na transfer pijaci. Francuz će zauzeti mesto u poslednjoj liniji koja je bila problematiča, otišao je Vajnaldum, pa traže vezistu, ali i jednog spoljnog napadača.

Razlog je prvenstvo Afrike, Sadio Mane bi dugo mogao da bude odsutan.

Jedna od meta je Kingsli Koman, francuski napadać iz Bajerna, ali teško će ubediti Bavarce da ga prodaju, mada im je novac potreban, kako bi dodatno pojačali neke pozicije, ali možda i skupili novac za nalednika Levandovskog.

Druga meta je ofanzivni vezista Portoa Otavio, no "Zmajevi" neće pristati da Marko Grujić bude deo transfera. Srbin je na pozajmici u Portugalu.

Za levu stranu pominje se Nuno Mendeš, senzacija iz Sportinga, njega želi i Siti, navodno će "Lavovi" smanjiti cenu, odnosno pristaće na nešto manji novac od otkupne klauzule koja je 60 miliona. 

Provlače se priče o povratku Kutinja koji bi zauzeo Šaćirijevo mesto u ekipi, ali to nije realno, kao ni san navijača da američki vlasnici kupe Mbapea. 

Još jedna opcija na mestu ofanzivnog veziste je odlični Austrijanac Baumgartner iz Hofenhajma koji košta dvadesetak miliona.

Sigurno ćemo čuti još imena, ali verovatno će novac biti uložen u ofanzivnog vezistu, zamenu za Vajnalduma, levog beka, i eventualno još jednog napadača, ako još neki igrači napuste klub, pre svih Origi.

Saul koji se pominje je preskup, prema nekim informacijama, Klop će moći da potroši još oko 60 miliona evra i da reši još dva mesta u ekipi. Osim Šaćirija, klub bi mogli da napuste Oks Čembrlen, Hari Vilson, Minamino i Nabi Keita, čime bi Redsi popunili kasu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke