Liverpulovih pet meta za januar, našli i zamenu za Klopa?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 11.11.2020.
09:23
Izvor: Sportske.net

Jasno je da Nemac neće promeniti mišljenje, mada je ostalo dovoljno vremena da spreme naslednika. Ko će biti pojačanje engleskog šampiona ove zime?

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Liverpul će kupiti štopera, to je sada definitivno, a na listu su pet imena.

Pregovori su najdalje odmakli sa Šalkeom oko Ozana Kabaka, koji bi koštao dvadesetak miliona, ali on igra očajno ove jeseni, Jedan je od najgore ocenjenih štopera u Bundesligi, napravio je tri penala. Nije samo do njega, klub iz Gelzenkirhena igra očajno, ali Turčin ne uliva poverenje.

Osim Kabaka, na listi su i dalje Žil Konde iz Sevilje, ali on je tri puta skuplji, kao i Dajot Upamekano, štoper RB Lajpciga, Francuza silno želi i Junajted.

Da li bi moglo da bude iznenađenja?

baner tadic

Kao opcija se pominje Mikola Matvijenko, defanzivac Šahtjora, on može da pokrije i poziciju levog veka, a standardni je reprezentativac Ukrajine već tri sezone. Problem je što su igrači Rinata Ahmetova skupi, baš kao i Pau Tores iz Viljareala. Španski mediji pišu da je novi defanzivni partner Serhija Ramosa u reprezentaciji veoma zagrejan za Liverpul, ali je "Žuta Podmornica" uspela da u ugovor ugradi novu klauzulu od 70 miliona evra, pa je jasno, da je on skup koliko i ostale mete.

Najjeftiniji je Kabak, oko dvadesetak miliona plus bonusi, ali mnogi se pitaju da li je mladi Turčin rešenje.

Inače danas se mediji bave sudbinom Jirgena Klopa, izgleda da je definitivno, da će Nemac ostati još tri i po godine na "Endfildu" i da nema nameru da produži ugovor.

Ali, zamena se spreman, pogađate u pianju je Stiven Džerard koji radi odličan posao u Gersima, pokušaće da prekine seriju Seltika od 10 titula, za sada mu sjajno ide na svim frontovima.

baner

Jasno rano je govoriti o tome, ali da Klop ode sada, Stivi Dži bi bio prvi kandidat. Jedna od solucija je da za dve godine stigne u klub, radi sa Klopom kao asistent i trener drugog tima i praktično se pripremi za posao koji ga čeka.

No, kako rekosmo, ko zna šta će se sve desiti za tri i po godine, moguće je da ranije Džerard dobije ponudu od nekog kluba PL, sigurno da bi to bio mamac koji je teško odbiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Berger
Wednesday, 11.11.2020
17:26

Evo ga Pol Dzojs objavio da se I Gomez povredio! Matip ionako igra 4-5 utakmica pa 3 meseca pauze tako da 1 vrh stoper Upamekano, Kunde, Surs a na leto I Alaba zasto da ne!

avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 11.11.2020
15:07

Dat 30 miliona Violi za Milenkovica i mirna Bosna.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 11.11.2020
14:04

Bolje ne kupovati nego kupiti Kabaka. Ne razumem šta je problem da se plati Upamekano.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 11.11.2020
12:22

Legendarni slippy g, luzeri ponovo jasu

avatar
_Goran_
Wednesday, 11.11.2020
10:43

U Gersima? Stalno neke svojevoljne izmene, besmisleno je..

avatar
Mangus
Wednesday, 11.11.2020
10:33

tri ipo godine su dug period. Ako Klop bude imao kriticnu sezonu kao sa Dortmundom, moze otici i ranije. A mislim da je svakako najbolja opcija dovesti za godinu ipo dve Stivija u Klopov stab, da rade zajedno i da grade tim i da samo neometano preuzme ekipu posle.
Sto se pojacanja tice, Upamekano iz Lajpciga bi ibo moj pik. Kostace 50 miliona, jer ga dovode pre vazenja klauzule od 45 ali vredi para.

avatar
Wizard08
Wednesday, 11.11.2020
10:32

Stivi je jedini kandidat,drugi dolazi u obzir jedino ako stivi ne zeli da nasledi klopa