Lotito "poludeo", Sergej od 120 miliona?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 12.10.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Vratio se na staro...

Lazio/Twitter
Lazio/Twitter

Povezane vesti

Sergej Milinković-Savić pleše, a Klaudio Lotito tapše i trlja ruke.

Prvi čovek Lacija potvrdio je za italijanske medije da ne postoji nikakav dogovor o transferu Sergeja Milinković-Savića.

Mediji na Apeninima prethodnih dana su pisali ponovo o Juventusu, a pominje se i Liverpul, ali Lotito je stavio tačku na te glasine. 

"Nemam nikakav dogovor sa Matejom Kežmanom da na zimu prodam Sergeja u Juventus ili bilo koji drugi klub. Uz to, njegova vrednost sada je skočila na 120 miliona evra, više nije 100. Svakog meseca njegova cena samo raste", rekao je Lotito.

Sergej je najbolji u Seriji A kada se saberu golovi i asistencije (3+7) i prvi je dvostruki u ovom segmentu. Igra najbolji svoj najbolji fudbali čeka Mundijal u Kataru. 

Klaudio Lotito čeka rasplet, ali po svemu sudeći, njegov naredni klub će morati da razbije kasu. Koji bi to mogao da bude?

Inače, večeras se nastavlja Liga šampiiona, a u centru pažnje je meč Barselona - Inter. AdmiralBet je  spremio bogat specijal, na koji možete da  se kladite OVDE, a jedan od primamljivijih tipova je - Lautaro Martinez daje gol uz 3+ na utakmici, kvota je 5,50!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke