Majka veziste Juventusa ponovo u centru pažnje, kontaktirala trenera iz Premijer lige!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.05.2020.
20:24
Izvor: Sportske.net

Poznaju se od ranije.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Adrijen Rabio je na izlaznim vratima Juventusa.

Sve se više piše o njegovom odlasku, stigao je minulog leta u Torino kao slobodan igrač, pa je uprava "Stare dame" spremna za rastanak već ovog leta, dobro će im doći novac od njegove prodaje.

Još u januaru su se pojavile spekulacije da bi vezista mogao da se preseli u Everton, kako je na klupu tima sa "Gudison" parka seo Karlo Anćeloti.

Veliki broj igrača povezuje se sa "Karamelama" od Anćelotijevog dolaska, ali čini se da je Rabio daleko bliži prelasku u tim iz Liverpula od mnogih drugih.

Naime, dvojac je već sarađivao u Pari sen Žermenu, a sada je i majka francuskog fudbalera, koja mu je inače i agent, kontaktirala iskusnog italijanskog stručnjaka po pitanju prelaska Adrijena Rabio u tim iz Premijer lige.

Procena je da bi "Bjankoneri" mogli da ga puste za 20 miliona evra, sam fudbaler zarađuje sedam miliona po sezoni u Juventusu, čini se da bi Everton to mogao da priušti.

Rabio bi bio veliko pojačanje za "Karamele", koje već godinama imaju ambicije da se uključe u borbu za evropska takmičenja, a treba napomenuti i da su dva kluba letos poslovala, kada je Moaz Kin prešao iz redova "Stare dame" na "Gudison".

Bundesliga

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 15.05.2020
17:24

Nije mi jasna jedna stvar....dosao Rabio, a nije bilo mesta za Dzana, jos ga pritom posle prodali? pa Juve je lud....xD

avatar
Nemanjici
Thursday, 14.05.2020
22:39

Cekaj zar nije isla prica iz Juventusa da ce da ga menjaju za Pogbu i cenili su ga 80mil. Kako sada 20mil...? I navijaci Juventusa pisali kako vredi te pare,on decko odigrao 4.5 utakmice 😅

avatar
petar8
Thursday, 14.05.2020
21:21

Jos jedna propala karijera radi lude glave i majke