Maldini u Madridu, ima li dogovora sa Perezom?

Autor: Stefan Matić
petak 21.06.2019.
14:50
Izvor: Sportske.net

Čelnici Milana nastavljaju potragu za jeftinim, ali kvalitetnim pojačanjima.

EPA
EPA

Povezane vesti

Prema pisanjima italijanske štamp, novi dvojac Milana odgovoran za transfer poteze Paolo Maldini i Zvonimir Boban, se sinoć vratio iz Madrida.

"Rosoneri" neće imati velikog novca za izdvajanja na transfer polju, te će pomenuti ljudi morati dosta da mozgaju kako bi uopšte mogli da obezbede neka pojačanja svom, novom treneru Đampaoliju.

Đanluka Di Marcio piše kako se u Madridu razgovoralo oko pozajmica, konkretno pozajmice Dani Sebaljosa koji po svemu sudeći napušta "Santjago Bernabeo" do kraja ovog leta. Bivši igrač Real Betisa je takođe interesantna opcija i za Totenhem.

Drugi fudbaler koji može pušten na pozajmicu jeste napadač Borha Majoral, dete kluba iz Madrida, prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Levanteu, sezonu pre toga u nemački Volfsburg.

Eljunusi Sebaljos Norveska Spanija

Deluje da je Sebaljos ipak glavna meta "Rosonera", u narednim danima će se saznati sudbina mladog Španca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Friday, 21.06.2019
23:34

Bio bi Sebaljos odlično pojačanje za Milan. Pod smanjenim pritskom mogao bi pokazati da su pogriješili što su ga pustili, a svakako ne bi stagnirao jer bez obzira na sve, čast je igrati za Milan koji će se kad tad vratiti u vrh.

avatar
rossonero_t
Friday, 21.06.2019
15:54

Prica se i o Kovacicu, ima tu nesto. Mada ja bih navise voleo Toreiru, legao bi nam samo tako. :)

avatar
JC\'90
Friday, 21.06.2019
15:15
avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 21.06.2019
14:55

Majoral, ej Hahahaha Zar morate svaki put da istaknete i naglasite da nemamo mnogo para za market/merkato? Namerno sam napisao na stranom da bi bila celava latinica:-D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 21.06.2019
14:54

Maldini je pregovarao za Sebaljosa i Mariana...takodje je dao izjavu za italijanske medije da su pregovori dobro prosli i da nosi dobre vesti treneru Djampaolu