Mančesterov plan - Štoper od 50.000.000 funti, 20-godišnji golman i "El Toro"!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 11.05.2023.
20:58
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted želi da se pojača na leto, sigurno će to učiniti u nekoliko linija tima...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Plan oko dovođenja golmana u Mančester junajtedu postoji. David De Hea će, po svemu sudeći, potpisati novi ugovor, ali je pristao čak i na mogućnost da bude rezerva u nekim narednim godinama. 

Da li će biti rezerva mladom Verbrugenu?

U pitanju je mladi holandski golman Bart Verbrugen koji brani za Anderleht, ima samo 20 godina i pokazao je izuzetan kvalitet, pa je pozvan i u reprezentaciju Holandije nedavno. 

Kompani mu je još pre dve godine pružio šansu u Anderlehtu, od tada je zabeležio 31 nastup. 

Što se ostalih delova terena tiče, Osimen jeste meta, ali Napoli traži 130 miliona funti što je zaista previše, Hari Kejn i dalje ostaje nedostupan, pa se pominje u poslednjih nekoliko dana i Lautaro Martinez. 

Mančester prati aktivno situaciju sa njegovim statusom u Interu i bacio je oko na ovog fudbalera koji je postigao 19 golova ove sezone na 34 meča. Postoji mogućnost da Inter ne igra Ligu šampiona naredne sezone, Mančester junajted će navijati za tu opciju jer će Lautaro definitivno biti dostupniji. 

"El Toro" ima ugovor sa Interom do 2026. godine i ceni se na oko 80 miliona evra, ali u slučaju da Inter ne stigne do LŠ, cena bi mogla biti znatno niža.

U odbrani Mančester prati fudbalera Kristal palasa, Marka Gehija. Gehi je takođe neko ko se povezuje sa Arsenalom, Čelsijem, od danas i Mančester junajtedom, a cene ovog 22-godišnjeg fudbalera na oko 50 miliona funti. 

Junajted očekuje da će Megvajer otići na leto, možda i Lindelof, pa bi dovođenje ovog mladog fudbalera koji već nastupa i za reprezentaciju Engleske bilo veliki posao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke