Markec prošao preglede u Liverpulu! (FOTO)

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.07.2014.
20:20
Izvor: Beta, Sportske.net

Posle Aleksandra Kolarova, Branislava Ivanoviča, Nemanje Matića, Matije Nastasića i od skora Dušana Tadića, srpska kolonija u Engleskoj postaće uskoro jača za još jedno ime. Pogađate - u pitanju je krilni fudbaler koji je prethodnu sezonu proveo u redovim

facebook.com/LazarMarkovicMarkec
facebook.com/LazarMarkovicMarkec

Povezane vesti

Srpski fudbaler Lazar Marković prošao je danas medicinske preglede u Liverpulu i očekuje se tokom utorka da ugovor bude ozvaničen sa klubom s Enfilda, prenose britanski mediji.

Kako piše Dejli mejl, Marković se već slikao sa dresom Liverpula, a i navijačima je delio autograme.

Kako piše 'Skaj sport', Marković se već oprostio od navijača Benfike rečima: "Hvala vam na svemu i zbogom".

'Skaj sport' navodi da je sve spremno da bivši fudbaler Partizana postane četvrto pojačanje Liverpula u letnjem prelaznom roku i da se očekuje da on danas završi formalnosti oko medicinskog pregleda.

Liverpul je, prema navodima medija, pristao da Benfiki plati obeštećenje za Markovića od 19,8 miliona funti, od čega bi Partizanu trebalo, prema navodima da pripadne 10 procenata.

Marković će biti četvrto pojačanje Liverpula u ovom prelaznom roku, pošto su do sada ugovore sa klubom sa 'Enfilda' potpisali Emre Čan, Riki Lambert i Adam Lalana.

Popularni Markec će tako postati šesti Srbin u Premijer ligi, posle Aleksandra Kolarova, Branislava Ivanoviča, Nemanje Matića, Matije Nastasića i od skora Dušana Tadića.

Da li će on biti dobro pojačanje za 'Redse'?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke