Marota naciljao tri "Bosmana" na leto!

Autor: Stefan Matić
utorak 29.10.2019.
22:03
Izvor: Sportske.net

Italijanski mag nastavlja sa odličnim poslovima.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Inter večeras igra svoj meč deset kola, na "Mario Rigamontiju" igraju protiv Breše gde bi evenutalnom pobedom mogli da prenoće na prvoj poziciji Serije A.

Konte se posle remija sa Parmom u prošlom kolu požalio kako je prinuđen da selektuje istovetnu jedanaestorku iz meča u meč pošto nema dovoljno kvalitetnih izmena na raspolaganju. Prema pisanjima italijanskih medija Marota se već bacio na posao.

Ipak ovi poslovi će morati da sačekaju letnji prelazni rok pošto se radi o igračima kojima za šest meseci ističe ugovor, što je Bepeova specijalnost.

Radi se o Janu Vertongenu, i dvojcu iz PSŽ-a Menijeu i Kurzavi koji bi doneli jaču konkurenciju u odbrani "neroazura". Ostaje da se vidi da li će Marota krenuti u pregovore za sve pomenute igrače ili će ipak biti selekcije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Wednesday, 30.10.2019
15:37

Mnogo mi je drago što se Inter vraća u vrh Italijanskog fudbala :D nadam se da će i u Evropi uskoro biti ozbiljan tim i da će proći u nokaut fazu ove godine pa da im to postane normalno u narednim sezonama. A onda čekamo još Milan kojeg ćemo ko zna koliko čekati xD

avatar
INTER4ever
Wednesday, 30.10.2019
00:22

Munier vrh vrhova igrac. Nije Inter te srece da ga dobije za dz. Bojim se da ce ipak kod ovih zebrastih zavrsiti :-(

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 29.10.2019
23:26

Sva 3 su odlični igrači.