Mbape od 80 miliona i još tri mete za najveći klub sveta! Kakav će to prelazni rok biti!

Autor: Boris Jovanović
utorak 07.09.2021.
09:32
Izvor: Sportske.net

Navijači Reala neće moći da dočekaju naredno leto...

Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File
Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File

Povezane vesti

Real će narednog leta biti na svim naslovnim stranam, klub je kupio Kamavingu, ali i sačuvao novac za velike transfere. Očekuju Mbapea koji je odbio ponudu od PSŽ od 45 miliona evra po godini i čvrst je u nameri da dođe u Madrid. Sa druge strane, Real je svestan da transfer neće biti besplatan, kako se priča i ne radi se o Mbapeovoj plati koja sigurno neće preći 25 miliona evra. Biće finansirana od novca koji ostaje kada Marselu, Bejlu, Isku i Modriću ističu ugovori.

Radi se o nečem drugom, na bonuse Mbapeu jer stiže kao slobodan igrač, provizije njegovim agentima i porez koji Real mora da plati, oni će samo u dolazak morati da ulože oko 80 miliona evra.

Ali, jasno, to ih neće sprečiti da dovedu Francuza.

Sa Halandom je situacija komplikovanija jer Rajola ima veliki uticaj, kao i otac Alfi. A oni traže, osim ogromnog novca za proviziju i nestvarne uslove za Norvežanina, nerealno je očekivati da ima veći platu od Mbapea.

Rajola ne ide na ruku Realu ni u slučaju Pogba, problem je što ovaj agent ima očinski odnos prema svojim klijentima i oni mu veruju. Zbog toga PSŽ računa da Rajola može da ubedi Pogbu da se vrati u rodni grad i bude deo drim-tima "Svetaca". No, Pogba je ipak stariji od Halanda, sposoban da nametne svoju želju, a onda je Real. Dva puta je bio na meti Zidana, ali su odnosi Rajole i Florentina Pereza sprečili transfer. Sada se predsednik Reala nada da će recimo pregovarati sa Halandovim ocem Alfijem, a ne Rajolom.

Kao moguća investicija, ako ne dođe Haland, ostaje Levandovski koji i dalje želi da ode, naredne sezone ulazi u poslednju godinu ugovora sa Bajernom i Pini Zahavi će učiniti sve da svog klijenta, poput Alabe, odvede iz kluba, možda baš kao Austrijanca u Real.

Naravno neće Mbape, Halanda, Levandovski i Pogba doći svi u Real, ali sa trojicom od četvorice to će biti novo izdanje "Galaktikosa". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Thursday, 09.09.2021
15:30

Mbape-Benzema-Haland Pogba-Kamavinga-Valverde Mendi-Alaba-Militao-Karvahal Kurtoa