Mbape u Liverpulu - Loša ideja?

Autor: Stefan Matić
utorak 05.05.2020.
19:37
Izvor: Sportske.net

Legenda "redsa" iznela zanimljiv stav.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Malo po malo vidimo kako je neko od famoznog trija Salah-Mane-Firmino navodno nesrećan. Spekuliše da pogotovu Egipćaninu ne prija veličanje svih saigrača osim njega samog.

Ukoliko se desi neki (ne)predviđeni odlazak iz napadačke linije, engleski mediji navode Kilijana Mbapea kao potencijalnu zamenu. Džon Barns, čovek koji je deset sezona nosio dres kluba sa "Enfilda" ne deli isto razmišljanje.

"U nekom trenutku moraće da dovedu novog napadača u slučaju da neko od trojke napred napusti klub, ali moraće da bude po Klopovom ukusu. Kilijan Mbape je fantastičan sa loptom, ali kako bi se pokazao u drugim stvarima? Verujem da ako je on kao 21-godišnjak već sada superstar, takav stav i ponašanje se neće promeniti"

Klop Klopp

"Velika većina ljudi ne bi odabrala Hendersona ili Vajnalduma umesto De Brujnea i Silve ili čak Griliša i Medisona, ali oni su odlični u Liverpulu. Divok Origi i Šaćiri su ušli protiv Barselone u polufinalu, njihov stav je bio odličan i fizički su bili spremni. Jirgen kreirao ovakvu okolinu i atmosferu. Jedna od najhrabrijih stvari je bila to što je pustio Kutinja bez zamene. Liverpul mu veruje", izjavio je nekadašnji reprezentativac Engleske.

Mbape se takođe dovodi i u vezu sa madridskim Realom. "Los Blankosi" i Perez su uvek bolje sarađivali sa zvezdama, pitanje je kako bi se Liverpul snašao u takvoj situaciji.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Thursday, 07.05.2020
16:01

A veliku farselonu Saciri i Origi nasamarali kao petlice.

avatar
xman
Wednesday, 06.05.2020
10:38

Dok god je Klop trener, nema potrebe da se cimamo oko igrackog kadra..naravno, uvijek je lijepo cuti da nas povezuju sa velikim imenima, ali je najbitnije da oni koji su tu pruzaju maksimum, a pod Klopom ce to uvijek biti slucaj