"Megagalaktički" plan kao iz 2009 - Mbape + Haland za samo 75 miliona i to je tek početak!

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.02.2021.
16:19
Izvor: Sportske.net

Ako ovo uspe, Florentino Perez je maher.

Epa/Juan Carlos Hidalgo
Epa/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Real Madrid sprema najveću revoluciju posle 2009. godine. 

Tog leta stigli su istovremeno - Kristijano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema, Ćabi Alonso i Alvaro Arbeloa, a sada se sprema nova velika revolucija.

Hosep Pedrerol, dobro obavešten, ali i često sklon senzacionalizmu, otkrio je da Perez ima nameru da na leto  dovede jednu od dve bombe  u napadu - Kilijana Mbapea ili Erliga Halanda, jer nema novca za obojicu istovremeno.

PSŽ neće pustiti Mbapea ispod 150 miliona evra, iako u junu ulazi u poslednju godinu ugovora, stoga lukavi Perez ima plan - da ubedi Francuza da ostane još godinu dana u Parizu, da ne produži ugovor i da leta 2022. stigne besplatno sa daleko većim primanjima.

Onda bi Real mogao da napadne Halanda ovog leta i dovede ga u žestokoj konkurenciji, pošto će ga juriti - Barselona, Juventus, Čelsi...

U prevodu, Real bi ovog leta platio Halanda 75 miliona evra, dok bi u slučaju da Mbape istraje u želji da sačeka Madriđane, stigao bez obeštećenja leta  2022.

Takođe, Perez mora da misli i na  to da će Serhio Ramos otići, njega će menjati David Alaba, ali će biti neophodan još jedan štoper, jer će Rafael Varan otići ako ne potpiše novi ugovor, pošto mu trenutni ističe 2022.

Marka je danas otkrila da Real u tefteru ima tri imena za štopersku poziciju, a to su Viljarealov Pau Tores, te tandem Sevilje - Kunde i Dijego Karlos. 

Navodno je Pau Tores najveća želja Madriđana, jer je postao standardan i u reprezentaciji Španije, a Perez obožava da ima reprezentativce u svom klubu. Njegova cena neće biti niska, verovatno oko 50 miliona evra, što je daleko manje nego što Sevilja procenjuje i Kundea i Dijega Karlosa.

Ovaj štoperski tandem blista i ove sezone, Brazilac ima 27 godina, Francuz je mlađi sa tek 22 godine i svaki od njih bi se sigurno uklopio u tim Reala. 

Videćemo šta će od svega Perez uspeti da realizuje, ali miriši na 2009. godinu i još jedan "megagalaktički" plan... 

Alaba, Pau Tores/Kunde/Dijego Karlos, Haland i kasnije Mbape...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke