Mendešov "trejd", Fernandeš dobija svoj transfer iz snova, ali prvo "kaljenje" na "Mestalji"?!

Autor: Stefan Matić
utorak 28.01.2020.
14:33
Izvor: Sportske.net

Portugalski mediji prenose neverovatne natpise.

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Bruno Fernandeš je trenutno jedan od najtraženijih igrača.

Portugalac je bio već viđeni igrač Mančester Junajteda, ali Vudvord i ekipa nisu uspeli da finaliziraju posao sa Sportingom, koji nije hteo da smanji svoja potraživanja.

Vezni fudbaler se iz kola u kolo oprašta od Lisabona u suzama, izgleda da će ipak otići, ali ne u Mančester već u Barselonu! Već smo pomenuli da je Mendeš u Barseloni, ovo bi bio neverovatan posao.

Portugalci su prvi preneli, a onda su i AS, Marka i Mundo Deportivo preneli istovetne informacija. Bruno Fernandeš je blizu "Nou Kampa"!

Katalonci već neko vreme traže napadača kao zamenu za Suareza, prvi pik je Rodrigo koji igra za "slepe miševe". Plan je da Barsa otkupi prava na Bruna Fernandeša od Sportinga, a onda prosledi veznjaka na šestomesečnu pozajmicu u Valensiju dok bi sa "Mestalje" na "Nou Kamp", isto na pozajmicu do kraja sezone, stigao Rodrigo!

Barseloni treba napadač ekspresno, zato ovo deluje kao mogući scenario. Vidal i Rakitić se verovatno opraštaju od šampiona Španije naredne sezone, tako da bi Bruno mogao u potpunosti da konkuriše za vezni red Katalonaca.

Ostalo je još tri dana do kraja januarskog prelaznog roka, ovo može biti jedan od zapanjujućih "trejdova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 28.01.2020
22:00

Donekle logicno, jer Bruno Fernandes daje mnogo golova, asistira...
Uklapa se u Barsinu filozofiju.
Medjutim, Barselona treba da izdvoji ozbiljan novac za njega, oko 70 miliona. Pored toga, sigurno ce im se vratiti Kutinjo, ciju ce platu morati da isplacuju, i na leto ce im trebati "pravi" napadac. Nemaju oni te pare.

avatar
I am back
Tuesday, 28.01.2020
21:13
avatar
V84
Tuesday, 28.01.2020
21:06

Mislim da je uprava nesposobna za tako dobar posao. Bruno je bruka od ofanzivnog veznog, ima m*** da sutne, dobar i za izvodjenje slobodnjaka. Predobar igrac, a bacanje novca na Rodriga... vec mi se stuznilo.

avatar
The Red Army
Wednesday, 29.01.2020
05:37

Neka potrebniji je junajtedu 😁

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 28.01.2020
19:57

Boze ti dragi sacuvaj