Mesi, ostala ti je poslednja stranica knjige - Ovo je najverovatniji rasplet!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.09.2020.
21:44
Izvor: Sportske.net

Po svemu sudeći, nije ispisao poslednju stranicu.

Manu Fernandez
Manu Fernandez

Povezane vesti

Predsednik Bartomeu je iskusno prebacio loptu u dvorište Lionela Mesija, sad se čeka odgovor fudbalera iz Argentine o tome gde nastavlja karijeru.

Još danas su se pojavile informacije da će Mesi ostati u klubu, Barsa mu je poručila da nema nameru da ga prodaje i da ga čeka na treningu, kao i da će mu oprostiti kašnjenje i sve što se dešavalo do današnjeg dana.

Sve je mirisalo na ostanak kada je Mesijev otac Horhe nakon sastanka sa čelnicima Barse istakao da postoji mogućnost ostanka, a večeras španski "Sport" prenosi da je Mesi veoma blizu ostanka i odrađivanja ugovora do samog kraja.

Izgubio je administrativno-pravnu bitku sa čelnicima Barselone, pa je jasno da će ili igrati u ovoj sezoni za Barselonu, ili će se vući po sudu pred početak sezone čime će izgubiti veoma bitne treninge sa timom i pitanje je kako bi se pripremio za novu sezonu.

Odluka mu još nije definitivna, ali sve su šanse da Mesi nije ispisao poslednju stranicu u Barseloni i da će otići tek nakon završetka sezone 2020/21...

Inače, Mesi mudro ćuti, ne želi da se bilo šta okrene protiv njega i možda tako i ostane.


Stigle nove informacije!

Posted by Sportske.net on Четвртак, 03. септембар 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Friday, 04.09.2020
10:04

Po meni Mesi nije izgubio nego Barsa. Jedino ako za ovih godinu dana koliko će još biti u Barsi potpiše produžetak ugovora. Ovako Barsa izgubi godinu dana bezveze...

avatar
Dexa
Friday, 04.09.2020
02:07

Neće ni da ode, sve je bila medijska bomba. Čeka se da ode Bartomeu, a onda dolaze novi predsednik, Ćavi, Pujol na svoja mesta i kreće nova era.

avatar
jv
Friday, 04.09.2020
01:00

Kratki mi je sve ljigaviji. Kao da je u Barseloni igrao iz ljubavi. On je dobro naplatio svoje znanje, a kada Barselona hoće da naplati svoj ugovor, on pravi problem. A zaboravio je kada su mu, kao nepoznatom klincu, plaćali različite terapije za rast. Tada se kleo u njih. Njegov uticaj u timu je očigledan, dovodio je i on trenere i davao zeleno svetlo za određene igrače. Mesi nije samo igrač Barselone, on je i deo uprave. Zbog toga i on snosi deo krivice za loše rezultate, a ne samo uprava.

avatar
Mirjevac
Thursday, 03.09.2020
22:58

Citi je hteo sa Mesijevim ocem da izigraju Barcelonu i da ga odvedu u Citi, koji je obecao 700 miliona Mesiju za pet godina, ako Mesi dobije da ode bezplatno, ali spanci su sve to otkrili i nisu dozvolili! Mesi je trebao za pet godina da dobije 700 miliona, ri godine da igra u Citi dve u americi posto Citijeve gazde imaju klubove i u americi! Trebalo je da Mesi ode i da dobije te velike pare, ali Citi bi svih tih 700 miliona vratio kroz reklamu, prodaju dresova, kopacki i ostalu opremu u engleskoj za tri godine, i za dve godine bi prodavali to isto i u americi, ali to im nije upaliilo, posto spanska liga i Barca zaradjuju na Mesija i na opremu preko 600 miliona, od tih 600 miliona spanska liga i drzava imaju skoro pola za njih od poreza, pposto jeporez u spaniji visok! Citi je hteo da uzme novac preko Mesija koji pripada Barci i sami igrac Mesi pripada Barci, zato us u Barci rekli da igra ili da sedi naklupi on je njihov, ako sedi na klupi i prodje godina Mesi ce sledece da ima 34 godina i odna ce on vreedeti samo moozda 30 miliona i posle neka ide gde hoce! Ako ostane u barci on ce vredeti vise od 30 miliona a na drugom mestu mozda 30 miliona! Zato je bolje da ostane i da igra!

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 03.09.2020
23:23

Koje ti gluposti pišeš, pa ti sam ne veruješ. 700 miliona za 5 godina igraču od 33 godine...

avatar
Mirjevac
Friday, 04.09.2020
18:01

Pogledaj malo kako sve danas funkvionise u fudbalu, sve se okrece oko novca! Reklame, popularnost, dresovi i plus dobijaju igraca, za sve to ce samo u prvoj sezoni da vrate vise od pola novca, u drugoj sezoni, novi dresovi novie reklame i tsko da ce za dve sezone da vrate pare a trecu ce da zatade! Ostale dve sezone Mesi bi preso u ametici gde je jako popularsn i tamo bi zaradili ogromne pare! Batca zaradjuje na Mesija u maloj spaniji oko 300 i vise miliona na opremu i na reklame za sezonu, tako da ti trebas malo da pogledas kako se sve krece, a ne da lupas!

avatar
MunzeKonza
Thursday, 03.09.2020
23:24

Koliko godina imas?

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 03.09.2020
21:56

Sta god da bude barsa je pokazala da je mali klub, mada je to postalo svima jasno jos kad su kupovali lazne profile da pljuju po neistomisljenjicima, cak i legendama kluba

avatar
Mirjevac
Thursday, 03.09.2020
23:02

Pa ko vise pljuje od tebe sve klubove, pogledaj koliko samo minusa dobijas, zar ti nekome nesto da kazes da nek pljuje, pogledaj sebe! Barca je jedan od naj vecih klubova sve redom je pobedjivala i veliki broj internacionalnih i drzavnih trofeja je osvojila, osvojila a ne kupila preko sudija, kao sto to mnogi klubvi rade! Real kupuje, Liverpul je nakon 30 godina kupio LS, pogledaj samo njegove utakmice kad je osvojio LS! Pogledaj izgubljene barcine utakmice kad je izgubila od Liverpula, kako Caka sudio i bice ti jasno ako gledas sa sportske strane a ne kao navijac!

avatar
Jasminn
Friday, 04.09.2020
09:44

Govoris ti istinu ALI samo negativnu. U godinu dana koliko se vrtis ovuda na portalu nadji jedan positivan komentar da si napisao za bilo koga. Evo primjer. Da neko donira 100 miliona eura i dobrotvorne svrhe ti bi tad sutao, al suttadan da ne ostavi konobaru 100 dinara za kafu ti bi se odmah javio i rekao eno ga nije dao 100 dinara. Nadam se da ti toliko crn cijeli zivot nije

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 04.09.2020
08:55

Crveni Lucifer je definitivno lajaca glava ovdje

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 03.09.2020
23:34

Ja ne pljujem, ja samo istinu zborim, to sto se badr hariju i steffiju ne svidja istina pa mi preko laznih naloga udaraju 20-30 minuse samo govori koliko im ta istina smeta

avatar
Gerrard8
Thursday, 03.09.2020
23:32

Kako ti brate lupas pa to je strasno,Liverppul kupio LS???A istresao male smijesne patuljke iz gaca...uzzas.

avatar
MunzeKonza
Thursday, 03.09.2020
23:25

Koliko imas godina?