Mesi saopštio Kumanu tužnu istinu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.08.2020.
21:04
Izvor: Sportske.net

Seo je za sto sa novim trenerom Barselone.

EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL
EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL

Povezane vesti

Pisali smo, Lionel Mesi je prekinuo odmor sa svojom porodicom kako bi obavio razgovor sa novim trenerom Barselone Ronaldom Kumanom.

Nakon blamantnog ispadanja od Bajerna (2:8) u četvrtfinalu Lige šampiona pojavile su se informacije iz pouzdanih izvora da je Mesi saopštio ljudima u klubu da želi da ide.

Iz Barse nisu želeli da se upuštaju u bilo kakve spekulacije, bili su skoncentrisani na angažovanje novog trenera i postavljanje novog sportskog direktora.

Tvrdili su da je Mesi vezan ugovorom i to je bilo sve sa njihove strane po pitanju sudbine argentinskog fudbalera.

Kuman je rešio da porazgovara sa Mesijem i još par ključnih igrača u klubu, a kako javljaju katalonski mediji argentinski fudbaler je novom treneru rekao da i dalje svoju budućnost vidi izvan kluba!

baner

Katalonski radio "RAC1" prenosi ovu informaciju i dodaje da je Mesi ipak svestan da će zbog ugovora njegov odlazak iz kluba biti teška misija.

Argentinac je ugovorm vezan za klub do leta 2021. godine, ima otpusnu klauzulu od čak 700 miliona evra.

Dakle, izgleda da i pored promena Argentinac ima želju da napusti Barsu, videćemo kako će se ova situacija razvijati u danima koji dolaze.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 21.08.2020
05:43

A vala haj, nek i ta Barca malo prodise, nek se i ta Barca rijesi utega

avatar
crno-crveno
Friday, 21.08.2020
03:56

Ma sta vi ovde pisali i po spaniji mesi ostaje. Pa nije lud da napravi gresku kao ronaldo. Sto nema dovoljno para pa mu treba za penzije?
Sa barsom je osvojio sve sto se moglo osvojiti.

Ako ode sad, po meni je budala.
U barsi ma kakva bila je glavni i za sve se pita. Ima ligu u kojoj se relativno igra cist fudbal ima dobru platu i odigra jos godinu ili 2-3 i ode u penziju u klubu u kom je ponikao. Treba covek se pomiri sa sudbinom da nisi vise mlad kao Zizu sto se povukao u realu.

avatar
Maksimus
Friday, 21.08.2020
00:22

Ide covek u Psz sa Nejmarom, laksa liga od Engleske, uzme jos malo para i zavrsi karijeru. Psz ce sad iz ocaja i afekta da ga dovede, odma nakon sto izgube finale.

avatar
JC\'90
Thursday, 20.08.2020
23:36

Bernardo Silva za Mesija ako ide u City. Ako planira u PSG onda Nejmar za Mesija, Vidala i Pikea.

avatar
adidas forever
Thursday, 20.08.2020
23:32

Umesto da izmišljaju šta je Messi rekao Koemanu na sastanku kome svakako nisu prisustvovali bolje da su novinari saopštili navijačima Barse još tužniju istinu da sa ovim trnerom Barsa nastavlja propast sa ili bez Messija, sasvim svejedno.

avatar
NIKE
Thursday, 20.08.2020
22:44

Deki reaguj, Zvezdi brate fali jedan kreativac tipa Messija.. on i Kanga bi bili tandem kao nekada Makelele i Zidan u Realu🤣🤣

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 21.08.2020
03:33

Pokusaj sale da, eto da nisi stavio smajlije svi bi te ozbiljno shvatili

avatar
P. S.
Thursday, 20.08.2020
22:39

Debelo je zakasnio sa odlaskom tim pre što je odavno svima nama (pa logično i njemu) bilo jasno kuda ide Barsa. Nakon odlaska Neymara i potom Inieste trebao je da napusti Barsu jer mu igranje fudbala u Barsi sigurno nije moglo više pričinjavati zadovoljstvo kao u vreme MSNI kvarteta, a Barsi u slobodnom padu više nije mogao pomoći niti on niti bilo ko drugi, naprotiv. Štaviše moglo bi se reći da je glavni 'krivac' za debakle koji su usledili od tada naovamo.

Za debakl protiv Juvea (3:0) jedan je od glavnih krivaca, mada je najveći krivac Neymar jer su najviše zahvaljujući njemu pobedili PSG sa 6:1, a da nisu ne bi bilo ni meča protiv Juvea pa ni debakla. Potom glavni krivac za debakl protiv Rome jer da nije razbio Chelsea ne bi bilo dueala sa Romom plus je najzaslužniji za 4:1 na Camp Nou bez čega ne bi ni bilo debakla 3:0 u Rimu. Sledeće godine je još goru stvar uradio protiv Liverpoola, dao im 2 gola na Camp Nou. Da to nije uradio Liverpool bi pobedio sa 2:0 na Anfieldu i prošao dalje bez da Barsa ponovo doživi debakl. I najgore ove godine je najzaslužniji za eliminiciju Napolija čime je Barsu odvukao pravo na istorijski debakl protiv Bayerna. Dakle sve što je mogao da uradi i što je uradio Barsi je pomoglo samo da sledeći debakl bude još gori i bolniji od prethodnog. Da je otišao na vreme i sebe i Barsu bi poštedeo učešća u tim 'spektakularnim' utakmicama do kojih ne bi ni došlo.

avatar
Maksimus
Friday, 21.08.2020
00:20

Sta si ti covece napisao, ovo ni BIA ne moze da desifruje

avatar
Bádr Hari
Thursday, 20.08.2020
21:54

ja kao veliki navijac Barse cu izgleda uskoro postati veliki navijac Intera ili Sitija ili LA Galaksija. bilo kako bilo sta god moj idol Messi odluci ja i ostala decica smo uz njega. :D

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 21.08.2020
03:35

Kod nas u srpskoj Dalmaciji ima naziv “badilj” koji mi je prva asocijacija na nivo tvoje inteligencije kad ti vidim komentar

avatar
Bádr Hari
Friday, 21.08.2020
12:21

mi fanovi Messija smo najveci poznavaoci fudbala . :D

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 21.08.2020
08:07

Iskreno pitanje, jel trolujes ili si ozbiljan?
Nestvarno mi je da neko, pa i dete ovakve komentare ostavlja na svaku mogucu vest. A ako trolujes... Svaka cast na visku vremena

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 20.08.2020
21:54

Kada brod tone uvek prvo pale mesivi, kao sto sam i najavio da ce ovu sezonu zavrsiti bez trofeja tako ce i pasti u potpunu senku real madrida

avatar
Mirjevac
Thursday, 20.08.2020
23:49

Mesi je pre par sezona upozorio klub, da trebaju novi i drugi igraci i da sa ovakvom igrom nece moci nista da urade! Nisu ga slusalii dovodili igrace dobro placene sa slabom igrom, Mesi je klub upozorio da sa ovim trenerima, kao sto su Valverde nista nece moci, oni umesto da dovedu dobrog trenera, oni dovedu trenera koji je zadnjih tri ili cetri sezone cuvao krave a ne trenirao i dok je trenirao on je bio slab trener! Mesi ih je upozorio kad su smenili Valverdea pred kraj sezone, ali oni ga nisu slusali! Tako da Mesi ce da ode ciste savesti i to zato sto je nekoliko puta izbacivao Luzere iz Junajteda iz LS ibice zapamcen zato sto je Mesi oterao Fergusona da podnese ostavku, zato sto je Mesi pobedjivaoJunajteda pod njegovim vodjstvom! Tao da moze ciste savesti da ode, doneo je Barci negde oko 16 ili 18 trofeja!

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 21.08.2020
08:08

Da je u Barseloni stanje bajno pa i da razumem tvoj komentar.
Ali Barselona je vec nekoliko godina u ozbiljnim organizacionim problemima. Samo sto se to pokrivalo kvalitetom pojedinih igraca, Mesijem prvenstveno. Ali bilo je pitanje kad ce puci. A Mesi nije omladinac, od 20 godina pa da ima 3,4 godine da saceka da se stvari okrenu.
Uostalom, kad god nesto ne valja u Barseloni, odmah skacu na njega. Sto bi to tolerisao?