Mesijevo 'NE' - Šta dalje?

Autor: Stefan Matić
subota 29.08.2020.
21:49
Izvor: Sportske.net

Deluje da eventualni rastank neće biti u prijateljskim okolnostima.

Manu Fernandez
Manu Fernandez

Povezane vesti

Pisali smo, izgleda da je Leo Mesi, kapiten i simbol Barselone, rešen da po svaku cenu napusti "Kamp Nou".

Jednostavno poraz od Bajern Minhena je bila kap koja je prelila čašu, situacija u Barseloni je nepovoljna već duže vreme a potiče od vrha. Bartomeu je navodno čak ponudio i ostavku ukoliko je to uslov za ostanak Mesija, ali deluje da čak ni to nije dovoljno.

Sutra je prozivka u Barsi i PCR testiranja, ona će sudeći po poznatom novinaru Romeru proći bez Lea Mesija što znači i jasna poruka kapitena - završio je sa Barselonom.

Sada je red na pravnike, Argentinac i dalje ima ugovor sa Barsom, ali tu postoji i klauzula koja kaže da kapiten može izabrati naredne klub i to bez naknade.

Barsa sa druge strane ne odustaje, barem njeni čelnici - potraživaće 700 miliona evra za prodaju Mesija. Pep Gvardiola, trener Sitija, je trenutno kući u Kataloniji. Upravo Siti je glavni favorit za potpis omalenog čarobnjaka, navodno je dogovoren i sastanak trenera i igrača koji su zajedno imali period dominacije upravo na "Nou Kampu".

Da li će dobiti i drugi mandat u Sitiji - videćemo. Ovim Mesijevim 'NE' situacija se dodatno komplikuje, svaki dan, do eventualnog transfera, će biti priča za sebe.

A svaki dan duže naginje ka tome da će rastanak biti bolan i pun negativnosti.

Mesi
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Sunday, 30.08.2020
03:00

Koja je to ljubav prema klubu na prvi znak da je postalo gusto on bjezi a kapitena mi u p m.
Nek je Barca izgubila od Liverpula 3:0 nek je izgubila od Rome 3:0 ali to su sezone kad su bili medju glavnim nosiocima. Ovo ce biti prva sezona za koju se zna da ce biti bas ono ocajni i on odmah bjezi. Njegova ljubav prema klubu nista nije veca od naprimjer Semedove, Dembeleove, Grizmalove, Suaresove ljubavi prema klubu. Ili od Kavanijeve, ili Obamejanove ili bilo koga drugog. Ako bas voli klub nek onda ode na instrukcije kod Totija ili Gerarda kako se voli klub. Ja mu zelim gdje god da ode nek dozivi igraclu sudbinu Grizmana. A ovako, vise ne zeli da igra za moj klub tako da me vise ne zanima. Al dobro zapamtite sta kazem ovaj ce biti trener nakon sto se penzionse samo da zaradi koji milion vise posto mu je ova milijarda malo.

avatar
Misosesic
Sunday, 30.08.2020
20:39

Mene bi bilo sramota da napišem nešto takvo kao ovo sto si ti napisao da sam navijač Barse.Ja nikada ne mogu da kažem nista lose o Ronaldu koji nije najveci igrač Reala svih vremena ali je najbolji strelac.Hvala mu za sve golove i trofeje koje je doneo klubu i srecno mu za koji god tim da igra.Tako bi trebao da i ti razmisljas,znam revolt i sve ali ti o Mesiju pises alo Mesiju.Nije da je otišao u 25-toj godini odlazi pred kraj karijere svoje najbolje fudbalske godine je dao Barsi a mogao je da bira za duplo veću platu.Ako je uprava takva kakva je bar VI navijači ispostujete LEGENDU jer on je to zaslužio od vas.

avatar
Misosesic
Tuesday, 08.09.2020
11:15
avatar
Jasminn
Wednesday, 02.09.2020
21:18

Ovaj dio mi se najvise svidja sta si napisao.
Citirat cu te: "ali ti o Mesiju pises alo Mesiju"
Sve si rekao imas mahanje

avatar
Mad Max
Sunday, 30.08.2020
02:07

Став Барселоне је нелогичан. Ок, све и да је право на њиховој страни, играч је већ главом ван тима и одлучио је да не жели више за њих да игра. Дакле, Барса жели играча са 35 милиона евра годишње да на силу задржи до јуна 2021. Ако и успеју у томе, шта ће добити? Темпирану бомбу у свлачионици, бесног и незадовољног играча (капитена!) и то у тренутку када су довели новог тренера који ће желети максималну стабилност и послушност свих, па и Месија. Ако успеју на силу да га задрже, тек ће се онда кајати.

avatar
Mirjevac
Sunday, 30.08.2020
17:27

Zemljace, sta kazes na jos vazeci ugovor, sta kazes na to da je klub gigant i da kroz klub prodju milioni i milioni igraci! Po tvom bi klub trebao da gleda na sve te igrace i da im popusta, ako svakom igracu klib popusti onda taj klub nestaje za nepunu godinu! to je sa svakim klubom ne samo sa barcom! Real je isto tsko uradio sa Tonaldom i on se mesao u vodjenje kluba kao sto i Mesi radi, ali Perez ga nije hteo pusti da ode vec ga je prodo! Tako treba da bude i sa Mesijem da ga barca prida ako nece vise da igra za nju!

avatar
Misosesic
Sunday, 30.08.2020
20:40

Postace najomrzeniji klub na planeti.

avatar
Bojan100
Sunday, 30.08.2020
01:17

Iako bi popljuvao rukovodstvo Barse koje je cinilo gresku za greskom godinama unazad , tesko da se moze reci da su bilo sta uradili dobro , ali potpuno sam na njihovoj strani ...
Messi je legenda kluba , najbolji fudbaler u istoriji fudbala , hvala mu za sve sto je ucinio za klub , ali Messi NIJE VECI OD KLUBA , JER NIKO NIJE VECI OD KLUBA , ima vazeci ugovor koji je jasno definisan , mnogo sam mu zahvalan na svemu sto je ucinio za Barsu , ali tako kako se on trenutno ponasa , niti se ponasa VELIKI IGRAC , tako se ne ponasa KAPITEN i LEGENDA KLUBA !

avatar
GoHardV3
Sunday, 30.08.2020
00:48

mes kue un klub

avatar
Mirjevac
Sunday, 30.08.2020
17:31

Zato i ne daju da se sve i svasta radi i da se svako mesa u vodjenju kluba, zato sto se to zove i vise od kluba! Kako je real postupio sa Ronaldom i on se poco mrsa u rukovodjenju reala, ali Perez mu nije douvolio i zato ga i prodo, nije hteo da ga pusti da ode kao slobodan igrac, tako i barca radi!

avatar
Paul Kersey
Saturday, 29.08.2020
23:55

Mesi je više kriv za loš rezultate id predsednika i trenera. Loš čovek 100%

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 29.08.2020
22:55

Tuzno , nije ovako moralo ... Za kluba , za navijace , za sve

avatar
Mirjevac
Saturday, 29.08.2020
22:36

Mesiju zinulo dupe za pare, nije razlog sto je barca izgubila od bajerna, barca je ranije gubila, i nije razlog da uprava i predsednik budu problem, oni su promenjljivi i bice zamenjeni u sledece leto, vec je Mesiju malo ostalo od zavrsetka karijere i hoce da sto vise zaradi? Zato barca je u pravu mu ne dozvoli da ode bez 700 miliona otkupne klauzule, Barca je u njega ulagala mnogo,naravno da je i on davao barci, ali nemoze to tako jednostavno da ja vise necu a ima vazeci ugovor!

avatar
Maksimus
Saturday, 29.08.2020
23:07

Sta pricas ti? Mediju zinulo dupe? Covek je u Barsi zaradjivao 100 miliona godisnje, u Sitiju ili negde drugde ce manje, jednostavno se zasitio Barse

avatar
Mirjevac
Sunday, 30.08.2020
17:36

U barci je on zaradjivao samo 35 miliona, a do 50 miliona kojih je dobijao je ostalo od sponzora i to isto znog kluba a ne sto je pn pojedinac zasluzio! Ako nije novac onda u cemu je problem? Kao zato sto je izgubio, valjda je on igrao sa ostslim igracima a ne uprava? Jeste uprava barce za nista ne valja, ali ona je promenljiva i bice promenjena, znaci nista drugo ne preostaje nego novac!

avatar
dock
Sunday, 30.08.2020
00:12

Vidi, kad se zamene odredjene stvari u tvom pisanju, to dobije smisao. Na primer: Upravi zinulo dupe za fotelje, nije razlog sto je Mesi hoce da ode, odlazili su i drugi, i nije razlog da igraci i Mesi budu problem, oni su promenjljivi i bice zamenjeni bilo kad, vec je upravi malo ostalo od zavrsetka karijere i hoce da sto vise se opere od svih sr..nja sto su napravili? Zato je Mesi u pravu i treba da ode bez odstete, Dao je Barsi ceo zivot, drzao je u zivotu 10god, a gmila kretena mu je vratila nista. Sta vise, unistila mu najbolje godine karijere. Navijaci treba motkama da isteraju upravu i Mesiju kazu: Veliko hvala majstore za sve, putuj na bolje mesto, Barsa ti je duzna i vise od toga!

avatar
LennaR10
Saturday, 29.08.2020
22:35

Cim brod tone najglavniji napustaju..

avatar
Maksimus
Saturday, 29.08.2020
23:07

Taj brod bi odavno potonuo da nije bilo Mesija

avatar
Mirjevac
Sunday, 30.08.2020
17:49

Taj brod postoji vec preko 120 Godina, i postajace i dalje, Mesi je samo jedna karika koja je cinila taj klub i nije ni prvi ni poslednji! Mesi je u tom klubu zaradio ogromne novce i jedan je od naj bogatijih sportista i klib je njemu vise dao nego on klibu, klub ce i dalje da osvaja trofeje kao sto je i osvajao! Tako je i Real sa Ronaldom osvajao trofeje i sad BEZ Ronalda osvaja! Tako i mnogi drugi klubovi! Zato batca ga treba proda sko nece da igra za nju!

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 30.08.2020
09:10

Miševi prvi beže