Midlsboro zaradio brdo novca, na koga će ga potrošiti?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 31.05.2016.
18:01
Izvor: Sportske.net

Midlsboro će naredne sezone biti ozbiljan takmac u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ekipa koja je uspela direktno da se plasira u Premijer ligu, Midlsboro, neće previše menjati tim, kostur ostaje, ali se računa i na nekoliko pojačanja.

Radi se o proverenim igračima, jedan od njih je i Fernando Ljorente, pominjali smo ga danas, Karanka smatra da bi njegov zemljak bio od velike pomoći za ovaj tim u prvoj sezoni u Premijer ligi nakon dužeg niza godina. Cena mu je oko 15 miliona evra, što ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem, jer je Midlsboro zaradio preko 100 miliona plasmanom u PL.

Pitanje je šta će se desiti sa igračem Čelsija, Kalasom. Midlsboro ga želi za stalno, još uvek Konte nije odlučio šta će uraditi sa defanzivcem. Arbeloa se pominjao, očekuje se svakako još igrača u odbrani.

Gaston Ramirez će biti tu, on je u stvari i najveće pojačanje Boroa za sada, pošto je rešio da ostane, a kostur će činiti na sredini terena sa Dauningom i Nsue Lopezom, momkom koji je pre dve sezone prešao u ovaj tim iz Majorke.

Ipak, postoje i mogućnosti za pojačanja poput dosadašnjeg igrača Arsenala, Matjea Flaminija koji se sve češće pominje po medijima i krugovima oko kluba.

Kristijan Stuani i Dejv Nadžent su napred uglavnom igrali ove sezone, a Ljorente bi svakako bio veliko pojačanje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtd93
Thursday, 02.06.2016
18:53

ja da sam na njihovom mestu odmah bi doveo redmonda iz norica...a sto se tice napada za 15tak miliona kolko bi trebalo da plate ljorentea bolje da dovedu dzeka iz rome...

avatar
Realan tip
Sunday, 05.06.2016
21:39

Redmond i Janmat su za Boroa dusu dali.

avatar
El Diablo
Tuesday, 31.05.2016
18:36

Neka Boro pogleda neke igrace koji 1 jula postaju slobodni,recimo Andrija Zivkovic.Radna dozvola nece biti problem jer je reprezentativac.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 31.05.2016
21:48

..nema veze sto je reprezentativac ako nema dovoljno meceva za A selekciju!

avatar
Nouhei
Tuesday, 31.05.2016
18:31

Ljorente bi bio odlicno pojacanje. Po meni je, za timove koji se bore za opstanak, odbrana bitnija od napada. Mogao bi recimo da dovede Arbelou i Hoze Enrikea. Obojica dobri, iskusni igraci, koji su vec igrali PL. Takodje su 'zemljaci' Karanki. Mislim da bi transferi tog tipa dosta znacili Midlzbro-u.

avatar
Tuesday, 31.05.2016
22:31

a zasto bi se borili sa opstanak?

avatar
Nouhei
Wednesday, 01.06.2016
12:12

A zasto ne bi?