Miha već našao zamenu za Gabijadinija!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.01.2015.
19:38
Izvor: Sportske.net

U danu kada je postalo jasno da će Sampdorija ostati bez Manola Gabijadinija koji se seli u Napoli "Skaj Italija" prenosi da je Siniša Mihajlović našao zamenu na "Friuliju".

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Najprijatnije iznenađenje prvog dela sezone u Seriji A ostaće u januarskom prelaznom roku bez sjajnog napdača Manola Gabijadinija koji je u nedelju sleteo u Napulj na lekarske preglede i potpis ugovora.

Mediji u Italiji prenose da bi Sampdorija trebalo da zaradi 13 miliona evra u tog transfera a izgleda da je Siniša Mihajlović rešen da prihodovano iskoristi za kupovinu novog napadača.

"Skaj Sport Italija" večeras je plasirao informaciju da će Sampdorija angažovati Kolumbijca Luisa Muriela koji je nedavno priznao da se nalazi blizu prelaska u klub iz Đenove.

Pomenuti izvor tvrdi da se pregovori obavljaju u Londonu imajući u vidu to da porodica Poco u svom vlasništvu drži Udineze, Votford i Granadu.



Sampdorija bi za Murijela trebalo da plati 12 miliona evra ali će Udineze moći da dobije i dodatnih 3 miliona ukoliko Kolumbijac opravda očekivanja.

Luis Muriel ima 23 godine i igra na poziciji napadača a Udineze ga je u prethodne četiri godine često slao na pozajmice pa je Kolumbijac imao priliku da igra u Granadi i Lećeu, a 2012. godine je upisao i prvi nastup u dresu nacionalnog tima zemlje u kojoj je rođen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 04.01.2015
21:10

Nadam se da ce Muriel preci u Sampdoriju jer to znaci da Niang nece preci u Udineze