Milan i Salcburg u pregovorima!

Autor: Nikola Miloradović
subota 28.07.2018.
18:16
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" pronašli pojačanje u Austriji.

EPA/GERNOT HENSEL
EPA/GERNOT HENSEL

Povezane vesti

Kako prenosi francuski novinar Mohamed Bufasi, Milan je ubrzao postupak za angažovanje veziste Salcburga Dijadija Samasekua.

Ovaj 22-godišnji vezista je od 2016. godine u redovima austrijskog šampiona, stigao je iz Liferinga i do danas upisao 48 nastupa.

Od 2016. godine je i član reprezentacije Malija, upisao je za sada četiri nastupa za svoju domovinu.

"Rosoneri" su zainteresovani da ga presele u svoje redove, pregovorio su otpočeli, videćemo koliko novca će Salcburg zahtevati za usluge svog veznog fudbalera.

Ekipa sa "San Sira" je zbog finansijskih problema ovog leta angažovala samo trojicu igrača, Pepea Reinu, Ivana Strinića i Alena Halilovića, a za njihove usluge nisu utrošili ni cent, kako su sva trojica pomenutih bili slobodni igrači.

Jasno je da problemi sa FFP neće dozvoliti Milanu da ozbiljnije kupuje, a moraće i da prodaju, videćemo kako će novi sportski direktor Leonardo Arauho odraditi poslednji mesec letnjeg prelaznog roka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Sunday, 29.07.2018
00:38

Pa ovaj igrac i nije tako los, tamo je igrao i Keita pa je sada posle 2 godine u Liverpulu, a pokazao se odlicno u ligi Evrope i moze da bude ozbiljan tandem sa Kesijem

avatar
PetarK
Saturday, 28.07.2018
21:06

,,Neće moći ozbiljno da kupuje,,