Milan - Na pomolu veliki povratak?

Autor: Nikola Miloradović
subota 28.07.2018.
14:59
Izvor: Sportske.net

Može li bivši fudbaler da pomogne "Rosonerima"?

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Italijanski "Tutosport" je obavio intervju sa bivšim napadačem Milana Alešandreom Patom.

Ovaj 28-godišnji napadač je evropsku karijeru počeo u Milanu 2007. godine, ali usled velikog broja povreda nije uspeo da ispuni svoj potencijal.

Šest godina kasnije vratio se u domovinu u redove Korintijansa, da bi se 2016. godine vratio na evropsku scenu u dresu Villjareala.

Nije se dugo zadržao, usledio je poziv iz Kine, Tjanđin ga je angažovao za oko 17 miliona evra u januaru 2017. godine.

Sada, godinu i po dana kasnije, Pato je govorio o svom bivšem klubu, ali i o mogućem povratku na "San Siro", kako je novi sportski direktor Milana Leonardo svojevremeno bio najzaslužniji za njegov prelazak u redove "Rosonera".

"Nisam uopšte iznenađen što ga je Eliot odabrao, dobro poznaje klub i veliki je šampion, pre par dana sam mu čestitao i poželeo mu sreću. Jasno je da Leo ima viziju, stručnost i autoritet da donese novi pristup klubu", izjavio je Pato o novom sportskom direktoru kluba Leonardu".

Pato

Kratko je prozborio i o Jonghong Liju i Eliot fondu, a onda se osvrnuo i mogućem povratku u redove Milana.

"Moj povratak u Milan sa Leonardom? Čekam na poziv, a onda ćemo videti", ostao je misteriozan Pato, ali ono što može da raduje navijače to je da nije u potpunosti otpisao mogućnost velikog povratka.

Neki se možda i ne bi složili sa njegovim dolaskom, ali se čini da bi nova saradnja sa Leonardom na "San Siru" mogla da probudi najbolje u Patu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Saturday, 28.07.2018
16:41

Naravno da ne.

avatar
ZubA
Saturday, 28.07.2018
16:03

Uh strasan talenat je bio, a onda te povrede ga bas unazadile. U Viljarealu je bio sasvim okej i mozda je bila greska sto je otisao u Kinu jer je dizao formu. Mislim da bi lepo legao Minalu, da pored svega moze ipak da bude sasvim korektno pojacanje.

avatar
Rosonero per siempre
Saturday, 28.07.2018
15:17

On i Silva u spicu, i mogao bi to da bude strasan napad. Pato je sazreo, da ga zaobidju povrede, Silva ima potencijala, i treba imati strpljenja.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 28.07.2018
17:33

I nemas nijednog razbijaca napred.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 28.07.2018
15:03

Ja bih bas voleo da dodje (narocito ako Silva ode), ali, ne deluje mi da cemo igrati sa dvojicom napadaca, a nekako ga ne vidim tek kao treceg napadaca.