Milan pobeđuje, navijače će baš razočarati poslednje pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.01.2020.
11:19
Izvor: Sportske.net

Nekako kada se vide ovakve stvari, jasno je u kakvoj je situaciji Milan. Rajola je kao i obično u pravu...

EPA-EFE/COREY SIPKIN
EPA-EFE/COREY SIPKIN

Povezane vesti

Milan je dobio sinoć u Breši, nastavio seriju pobeda, nisublistali, ponovo je džoker Rebić potvrdio da je našao formu izAjntrahta. Donaruma je spasao pobedu, pa se potera za timovima izvrha nastavlja.

Sledi kup meč sa Torinom, Milan sada ima sedam bodova manje od Rome, koju sutra čeka "Derbi dela Kapitale". Jasno da ni četvrto mesto nije nedostižno, međutim navijači su razočarani prelaznim rokom. Jesu stigli Ibra i Kjaer, ali to su veterani, klub je obećavao više.

"Za Milan je najbolje da Eliot proda klub, da dođe neko ozbiljniji, sa više novca. Ovakvim poslovanjem, bez ulaganja neće daleko stići"
, kaže Rajola.

On je aludirao recimo na prodaju Rodrigeza Fenerbahčeu, Švajcarac odlazi iz kluba, nikada nije ponovio partije iz Volfsburga, Teo Ernandez je neprikosnoven na levom beku, ali sada Milan dovodi pojačanje iz Vigana.

Dobro ste čuli, u pitanju je reprezentativac Amerike Entoni Robinson koji će, ako bude otkupljen vredeti 12 miliona. U tome je problem, radi se o talentovanom igraču, ali i Čempionšipa doći u Milan je preveliki skok. On ima 22 godine, prošao je školu Evertona, nije dobio šansu zbog teške povrede, u Viganu igra dobro, ali opet, nikoga neće impresionirati njegovo dovođenje.

Sa druge strane vlasnici su opet poručili, bez prodaja nema kupovina. Priča se da bi Milan mogao Paketu da ponudi Juventusu sa Bernadeskija, ali sigurno da će rival to odbiti. Za Brazilca koji i,ma probleme sa stresom se interesuje PSŽ, ali ni oni ne pristaju da plate 30 miliona, ili da na "San Siro" pošalju Paredesa, Drekslera ili Andera Ereru. Svi ovi igrači imaju ogromne plate i teško je verovati da Milan može to da finansira.

Zbog toga se Boban i Maldini dovijaju na razne načine, pominje se prodaja i Pjonteka, ali nema ponuda za Poljaka, kao ni za Susa ili Kesija, igrače koji su u drugom planu kod Piolija. Do kraja pijace je sedam dana, navijači čekaju, šta će od svega biti, teško je reći, jer svi znaju da Milan nema novca za pojačanja, ako se ne oslobodi prekobrojnih...

Pioli traži još jednog štopera, ali i vezistu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
18:58

Debeljko je upravu, ovo nije ni M od Milana koji su ocekivali navijaci, sve su bile samo bajke za malu djecu...

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 25.01.2020
12:36

A i ti trazis jednu dobranu porciju, vidim ja Hahaha Ovde me najpre i najvise nervira to sto cemo mi sad Rikarda prodati za samo 5 miliona evra sto je jedna premizerna cifra. To da cete vi sigurno odbiti da se Bernardeski preseli kod nas ti bas nikako ne mozes da znas, Draksler bi hteo u Milan (a vrlo verovatno i Paredes) dok brat.Kesi uopste nije u drugom planu, ja zaista ne znam odakle redovno dobijas inspiraciju da smislis, a onda i siris takve dezinformacije, ali, to ti nije dobro i savetujem ti da pises objektivno i koliko-toliko normalno i da batalis te gluposti.