Milan renovira odbranu, štoper iz Srbije i pojačanje iz Junajteda za zid ispred Donarume!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 29.09.2020.
09:40
Izvor: Sportske.net

I to nije sve.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Kako je i najavljeno, Matija Nastasić stiže u redove Milana.

Ipak, uprava želi da sačeka, dogovorili su se sa bivšim fudbalerom Partizana, Fiorentine i Mančester sitija, ali on je navodno tek treća opcija uprave.

Prve dve su Vesli Fofana iz Sent Etjena i još jedan srpski reprezentativac Nikola Milenković iz Fiorentine, obojica su u ovom trenutku preskupi za "Rosonere", ali oni žele da sačekaju još malo u nadi da će im se put otvoriti ka jednom od ove dvojice igrača, pre nego što i zvanično angažuju Nastasića.

Sa njim je sve dogovoreno, kao i sa Šalkeom, biće to pozajmica sa pravom otkupa, čini se da je samo pitanje vremena kada će sve biti realizovano, pošto nije realno da se Milan dočepa Fofane, kojeg traži i Lester, kao i Milenkovića, obojica su daleko skuplje opcije i teško da će se to promeniti.

Nije to sve, "Rosoneri" su izgleda pronašli i desnog beka, Romano prenosi da žele Dioga Daloa iz Mančester junajteda i da su kontaktirali klub sa "Old Traforda" tim povodom.

Naravno, Italijani žele pozajmicu sa pravom otkupa, ali bi Junajted radije da proda Portugalca, Van Bisaka je nezamenjiv uz desnu aut liniju u odbrani, dok je ispred Daloa i Fosu-Mensa, pa bi da ga prodaju i rasterete budžet.

Baner 6

Milan je praktično dogovorio još jedan transfer, u pitanju je talentovani krilni fudbaler Jans Peter Hog.

Ovog Norvežanina "Rosoneri" prate već mesecima, imali su sreće i da ih sa njegovim klubom Bodo Glimtom spoji žreb u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa su mogli da ga vide i na delu.

Zablistao je, postigao pogodak, što je ubedilo upravu italijanskog kluba da ga angažuje.

Sve je sada završeno, ostaje da mladi fudbaler odradi lekarske preglede, "Rosoneri" će za njegove usluge platiti oko pet miliona evra, očekuje se da Hog dobije oko milion evra po sezoni.

Ovaj 20-godišnji fudbaler nastupa na poziciji levog krila, ali može da igra i desno, kao i u sredini, pa će biti jako koristan Stefanu Pioliju.

U sezoni za nama je postigao 14 golova i upisao devet asistencija na 17 nastupa za Bodo Glimt, a protiv "Rosonera" u Ligi Evrope je upisao gol i asistenciju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 29.09.2020
12:41

Milenković i Dalot donose jedno od prva tri mesta.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 29.09.2020
12:03

Zasto jos jedna desni bek ?

avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 29.09.2020
11:17

Pominje se i Kijeza, skupa pozajmica sa mogucnost otkupa na kraju sezone, slicno kao s Tonalijem. S njim bi bili veliki favoriti za top4.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 29.09.2020
10:01

Ne vjerujem da Milan ima pare za Dalota, sigurno nece biti jeftini od 20mil

avatar
JC\'90
Tuesday, 29.09.2020
09:53

Milenkovic i Dalot odlicna pojacanja za Milan. Uz Romanjolija i Tea jako talentovana nkada odbrana. Ispred Tonali, Benaser takodje mladi igraci, na golu Donaruma.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 29.09.2020
09:52

Nasta!!! Nije Dalot nego Dalo (Portuguese pronunciation: [diˈoɡu dɐˈlo], a poprilicno sam siguran i u to da se ne izgovara Hog. Pusti ti to da li Milan ima para za ovog ili onog, imamo da kupimo svakog igraca na svetu, ali, i dalje smo naivni kao francuske sobarice pa zelimo da postujemo taj FFP. Pisi malo i o Kijezi, pisi o Aronsu, pisi i o Ridigeru, Ajeru, Pecelji, o Rebicu!