Milan se pita, šta sa maleroznim štoperom?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 26.12.2019.
19:54
Izvor: Sportske.net

Javio se bivši klub.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Potencijal Matie Kaldare je neupitan, ali učestale i ozbiljne povrede Italijana bi mogle zaustaviti razvoj kakvi svi očekuju.

Ove sezone mladi defanzivac je upisao tek poneki nastup za Primaveru "rosonera", dok je zadnji meč za prvi tim Milana odigrao još 24. aprila u kup meču sa Laciom, da bi ponovo doživeo povredu ligamenata.

Štoper koji je put Milana "odabrao" u sklopu razmene sa Juventusom oko Bonućija se polako vraća u puni trenažni proces, ali glasine oko dolaska Todiboa bi ga mogle naterati da razmišlja o promeni sredine. Navodno se javila njegova Atalanta, klub u kojem je pod vođstvom Gasperinija postao najtraženiji štoper Serije A.

Kaldara

"Orobići" bi mogli da mu ponude učešće u Ligi šampiona gde ih čekaju susreti sa Valensijom, jasno je da Gasperiniju treba svaki igrač ukoliko želi da nastavi borbu na više frontova.

U Bergamu bi Kaldara verovatno dobio sigurnije minute, spekuliše se da su i premijerligaši zainteresovani, videćemo šta će Milan i Pioli odlučiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REV
Thursday, 26.12.2019
21:49

Razvoj kakav, ne kakvi. Vec smo ih odbili, a i bolje je da ode negde na pozajmicu (pozeljno bi bilo i da to bude italijanski klub) nego da bas odmah dodje do (pre)prodaje jer bi nama stub ekipe (pogotovo se to odnosi na taj odbrambeni deo) uvek i trebali da cine talentovani ili vec dokazani italijanski igraci, a ne Musakio, Duarte ili neki treci polutan.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 26.12.2019
21:32

Pozajmica da , transfer ako su ludi

avatar
lol (NewProfile)
Thursday, 26.12.2019
21:05

Bas nema srece sa povredama ali ocekujem da vec u sledecim utakmicama zameni sve gorem Musakia. Pa korak po korak do stare forme.

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 26.12.2019
22:14

Koje stare forme? Pa decko je imao jednu dobru sezonu