Milan - Sezona promašaj, ali završeno i treće pojačanje, iz Mančester Junajteda!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.05.2018.
11:36
Izvor: Sportske.net

Posle dvojice slobodnih agenata, stiže i još jedan iskusan igrač. Klub planira da pridoda iskustvo na mladost, a jedino će ozbiljan novac uložiti u napadača.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti


























Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Edin Salja
Sunday, 27.05.2018
01:13

Pa kad bi zadrzali Baku i doveli El Tigrea, koji su nadam se na spisku reprezentativaca Kolumbije, koja realno moze proci grupnu fazu i mozda dogurati do cetvrtfinala SP, Milan bi dobio pristojan napadacki red, pitanje je jos koliko mogu iznenaditi Silva i Kalinic, mislim da ce obojica biti pozvani u svoje reprezentacije. Ostaje najveci problem sta sa vezom i odbranom. Calhanoglu i Kesi su pokazali da mogu dobro igrati i da se na njih treba racunati, Suso i Bonaventura igraju dobro, ali njih bi neko mogao pazariti, Lokateli je mlad, Montolivo je vjerovatno na izlaznim vratima, tako da bice belaja, sto se tice odbrane, prve pare klubu bi upravo mogle doci kroz prodaju Bonucija ili Romanjolija, te golmana Done. Vidjecemo sve.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
12:36

Jesu, na spisku su obojica.

avatar
Edin Salja
Sunday, 27.05.2018
00:48

Nista kroz sta Milan vec u proslosti nije prolazio. Berla je kupio klub nakon jedne slicne krize u klubu 80-tih godina. Ono sto je interesantno pitanje je ko ce sada uci u klub, da li ce Berla pristati ponovo da kupi dio kluba, svoje omiljene igracke, kako se najavljuje ili ce u njega uci novi investitori ili pomenuti fond. Sve je moguce. Cekajmo rasplet situacije, ako Berla udje, protesce on Milan opet, sportski direktori bi mogli biti prve zrtve ove situacije i par igraca.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 21.05.2018
19:08

Da se ne lazemo,po imenima igraca i trenera,po tome da smo doveli komplet novu ekipu,mi smo na mestu na kome je pre sezone i realno bilo da budemo. Da li moze bolje,pa ako sledece sezpbe budu igrali kao drugi deo ove,imamo se cemu nadati i bez pojacanja,a sa Falkaom ili nekim napadacem tog kvaliteta i mozda uz jos neko pojacanje,mozemo se nadati da udjemo u top4,jer je isto tako realno da Lacio padne,a sad Inter,Roma i Napoli je pitanje kakvi ce biti,jer opet ti timovi nisu nista posebno kvalitetniji od nas,tako da bi bar jednog i mogli preskociti.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 21.05.2018
17:51

Fellaini je dobar igrac za Serie A

avatar
Tamara Milan Živković
Monday, 21.05.2018
14:49

Nije ovo tako lose.Felaini nije slabiji od Montoliva,Bilje,Kesija ili Lokatelija.Strinic u rangu sa Rodrigezom mozda i malo bolji.Silva promasaj,realno bolji je Beloti.Uporediti Kalinica i Falkaa je smesno.Suso je dobar al mnogo gnjavi loptu,dosta sebican.Sledece sezone bi trebalo desnog beka da igra Konti.Sa ovim igracima verovatno bi se preslo na 4-4-2,sto se videlo protiv Fiorentine da donosi rezultate.

avatar
stevan_vasic90
Monday, 21.05.2018
13:11

Vrlo nezavidan polozaj... niti imaju preterano mnogo mladih igraca koji bi napredovali i u buducnosti postali bolji nego sto su sada(osim Cutronea, Romagnolija i eventualno Locatellija ne vidim nikog drugog) niti imaju novca da dovedu neke bolje igrace od ovih koje trenutno imaju. Ne vidim da i sledece sezone mogu bolji od 5. ili 6. mesta. Juve, Napoli, Roma i Inter- svi imaju potencijal da budu jos bolji nego sto su to bili ove sezone- Milan nazalost nema.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 21.05.2018
15:52

Konti? Kalabrija? Silva? Plizari? Donaruma ako ostane?

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Monday, 21.05.2018
16:57

To vladimir kaze da nemaju novca,svi iz kluba vec pola godine najavljuju ulaganja...Juventusovi navijaci iz nekog razloga mrze Milan,sto mi nikako nije jasno s obzirom da smo im uvijek bili bratski klub,i da jedino mi imamo razlog njih da mrzimo...Drugo ,svi su brzo zaboravili kako je izgledala ova ekipa na pocetku sezone i koliko smo tu izgubili,sad vec se igraci poznaju i moze da se pravi neki sistem preko ljeta...Ako mislis da Kesi igra svoj maksimum,da Konti nece biti strasno pojacanje,da SIlva ne moze bolje (ne ide on nigdje koliko god vladimir lupao) ,da Calhanoglu nije bolji iz utakmice u utakmicu,da odbrana ne moze jos vise da se zategne da bude brutalna,onda si ili hejter ili nemas osnovno znanje o fudbalu

avatar
-SCG-CG
Monday, 21.05.2018
12:52

Pa po meni i nije promasaj, prosle godine su tek poceli da grade tim,bitno je samo da nastave i ove a rezultati ce doci.. napravili su temelje sto bi se reklo

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 21.05.2018
12:35

Sezona jeste promasaj, ali drugi dio sezone daje znatno bolje nagovjestaje. Ako ekipa ostane na okupu i budu samo planirane prodaje, zatim dovedu jednog top napadaca i ove iskusnije koje pominju, to ce biti dosta jaca ekipa spremna da se bori za LS.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Monday, 21.05.2018
16:58

Ne postoje planirane prodaje,to samo vladimir najavljuje,to nigdje drugo ne postoji...Mirabeli izjavi donaruma se 100 posto ne prodaje,vladimir pise tekst kako se donaruma oprasta,mislim presmijesno...Izjave silva nidje ne ide,vladimir veli silva razocarao otjerase ga...ne znam sta je decku

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 22.05.2018
08:48
avatar
Z
Monday, 21.05.2018
12:19

To je onaj stari dobri Milan, shvatili su da trosenje nije u njihovom stilu, pa se vracaju slobodnim agentima i matorim fudbalerima....kad se setim one ekipe predvodjene Anbrozinijem...svi 32+ god

avatar
stevan_vasic90
Monday, 21.05.2018
16:09

Z@ Predvodjeni Pirlom, Seedorfom, Nestom, Maldinijem, Gattusom, Shevchenkom, Kakom. Sto se Ambrosinija tice, bio je rezerva... Sve su bili losi 🙄

avatar
Edin Salja
Sunday, 27.05.2018
01:00

Bili su kao vino na pocetku tridesetih i onda tonuli, posto s godinama se ne moze vise tako dobro igrati, kao prije... to je to zenit igraca od 29-32 ili 33 godine.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 21.05.2018
11:42

Apsolutno moze da se kaze da je i ova sezona promasaj, bila bi promasaj i da smo osvojili Kup. Nije Falkaoa vec Falkaa. Ta kazna je smesna, psz im se otvoreno smeje u lice, a njima ne smeju ni da pisnu. Mirabeli je izjavio da Paperuma nije na transfer-listi, videcemo sta ce tu sve da se izdesava. Kako javlja Revolt, i Musakio i Bertolaci su na prodaju, Viljareal bi za Baku dao samo 10 miliona evra, a i to nameravaju da nam isplacuju godinama, polako nam se vraca sve ono sto smo radili godinama. Ovo su bile vesti:-)

avatar
Edin Salja
Sunday, 27.05.2018
01:01

Nek vrate Baku, bolje ga je imati u timu, nego da dzaba ide negdje. U ovakvom timu svakako ima mjesta vise od nekih drugih napadaca.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
12:34

Vratice se on, ali, mislim da nece ostati. Nigde ne bi otisao za dzabe, neke pare bismo sigurno uzeli.