Milan u akciji "tri za jednog", italijanski biser se seli na San Siro?

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.04.2020.
19:29
Izvor: Sportske.net

Pred Milanom je težak zadatak.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Sandro Tonali spada u red najtalentovanijih mladih fudbalera u Evropi, mediji u Italiji ga vide kao mešavinu Đenara Gatuza i Andree Pirla.

Za njegove usluge zainteresovani su Juventus i Inter, ali i Mančester junajted, PSŽ i Real Madrid.

Pomno ga prati i Milan, koji bi zbog jednog "detalja" mogao da ima prednost u odnosu na ostale zainteresovane strane - Tonali je od malih nogu navijač "Rosonera".

Ipak, samo to neće biti dovoljno da se pobedi izuzetno jaka konkurenciju, pa su na "San Siru" spremili jako primamljivu ponudu za Brešu.

Naime, voljni su da u dogovor uključe tri možda i najtalentovanija pojedinca iz svoje akademije u ovom trenutku.

Baner

U pitanju su štoper Mateo Gabija, kojem se predviđa blistava budućnost i navodno ga je čekala ozbiljna šansa u Milanu naredne sezone, zatim talentovani golman Plizari, kojem se takođe predviđalo mesto u startnih 11 u bliskoj budućnosti, kao i 20-godišnji vezista Tomazo Pobega, koji je ove sezone igrao za Pordenone u Seriji B, upisao je četiri gola i tri asistencije u drugoj ligi.

Breša je navodno zainteresovana za ovu trojicu fudbalera, posebno za talentovanog Gabiju, pa je utisak da su "Rosoneri" pronašli dobitnu kombinaciju za angažovanje Sandra Tonalija.

Bila bi to velika pobeda za njih na tržištu, mada bi se odrekli jednog od najtalentovanijih štopera na Apeninima, kao i jako talentovanog golmana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 11.04.2020
20:42

Ma kakav Gabbia, nece od njega biti dobrog stopera, zivi bili pa vidjeli. Ima 20g a nije se uspio izboriti za minute pored nikakve konkuranecije...

avatar
Sunday, 12.04.2020
11:06

Konkuranecije, ej. Nisi u pravu, nije on kriv sto ne igra vec nasi losi treneri, mali je dobar.

avatar
Saturday, 11.04.2020
19:41

Ne zaboravite da bismo morali i da im doplatimo barem jedno 20 miliona evra.

avatar
Saturday, 11.04.2020
19:39

Ne vide ga mediji kao mesavinu nego on neprestano potencira da mu je Gatuzo idol, a to radi samo iz inata zbog necega sto se desilo 2011. Previse je ovo zrtvovanja sa nase strane, narocito ako ne bude povratne klauzule po relativno povoljnoj ceni.