Milan - Van Hinkel odbio pozajmicu, stiže Biabiani?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.08.2014.
21:34
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Čelsija je istakao da ne želi u Milano, ali bi zato na sever Italije mogao jedan od najboljih igrača iz Serije A.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Milan se nalazi na mukama, a glavna predstavlja kako potrošiti novac od prodaje Marija Balotelija. Svakako da im treba novi centarfor, pominju se imena poznatih svetskih fudbalera, među njima i Fernando Tores koji je u kontaktu sa čelnicima Milana.

Pokušali su iz Milana da dovedu i Van Hinkela na pozajmicu iz Čelsija, londonski klub je dao potvrdan odgovor, ali mladi napadač nije želeo u Milan, danas je odbio ponudu koja mu je bila upućena.

Danas je u medijima u Italiji procurela informacija da je Milan zainteresovan za fudbalera Parme i jednog od najboljih igrača u Seriji A, Džonatana Biabianija. Ovaj fudbaler se, takođe, nalazi i na meti njihovog velikog gradskog rivala, Intera, ali je prema pisanjima italijanskih medija ipak za nijansu bliži Milan.

U Milanu su već završili pregovore sa njim, ali bi Parma i zainteresovani Inter mogli da pokvare planove Filipu Inzagiju.

Sa ovim pojačanjem, i jednim pojačanjem u napadu, Milan bi predstavljao dosta ozbiljnijeg rivala nego što je to bio prošle sezone, videćemo ko će doći u Milano do kraja ovog prelaznog roka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke