Može im se... Dinamo odbio 30 MILIONA EVRA za svoje najnovije bisere?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.01.2017.
09:33
Izvor: Sportske.net

Iz jednog u drugi prelazni rok, zagrebački Dinamo može da se pohvali sve spektakularnijim transferima svojih fudbalera. Sjajne ponude ne izostaju ni ove zime.

Screenshot, Youtube
Screenshot, Youtube

Povezane vesti

I dok su naši najbolji klubovi presrećni ako za nekog od svojih igrača mogu da inkasiraju šest-sedam miliona evra, iz Hrvatske stiže informacija da je Dinamo ovih dana odbio čak 30 miliona evra za dvojicu svojih talentovanih fudbalera.

I hrvatski i ostrvski mediji ovih dana pišu na tu temu, a u glavnim ulogama su 19-godišnjaci - ofanzivni vezista Ante Ćorić, koga već nazivaju ''novim Modrićem'', i defanzivac Filip Benković.

Zagrebačke ''Sportske novosti'' prenele su da je Njukasl ponudio pomenutu sumu da ''u paketu'' dovede ovu dvojicu Dinamovih ''bisera'', ali je navodno sa Maksimira stigao negativan odgovor.

Razlog - od ove dvojice igrača očekuje se da budu nosioci igre ''Modrih'' u narednom periodu, a posle sjajno obavljenog posla u letnjem prelaznom roku, kada su takođe inkasirali desetine miliona evra (Pjaca u Juventus za 23 miliona, Rog u Napoli za 13.5, Brekalo u Volfsburg za sedam...), Zagrepčanima sada nije neophodno da se odriču najboljih.

Ipak, pitanje je koliko će ''Svrake'' biti uporne u svojim namerama, a mediji na Ostrvu prenose da su u Njukaslu spremni da potroše i 35 miliona funti do kraja zimskog prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Tuesday, 24.01.2017
16:21

Nije poenta da Mamic njih skupo prodaje. Poenta je da ti igraci kad odu i naprave karinere. Velika vecina. Zato ih stranci i placaju. A nasi kad odu u iole jacu ligu, nestanu. Velika vecina. Zato sto se kod nas ocajno radi sa talentima a pride im mediji napumpavaju kvalitet i ime da bi se prodali i razni Terzici, Vuletici, i sl.zaradili. E zato nase kupuju ko za dzak brasna da daju. Gde su Jovic, Grujic, Markovic, Saponjic...

avatar
neymar-junior-10
Wednesday, 25.01.2017
02:06

Tacno, nekima se posreci (Nastasic koji je otisao kao mlad nije ni debitovao za prvi tim) al rijetko kome, bas rijetko.. najzalije mi je ovih momaka sto su otisli u Benfiku.. a ovi svi sretni kad dobiju sansu protiv treceligasa ili eventualno 5 minuta..

avatar
RamboBaba_CZV_ManUtd
Tuesday, 24.01.2017
16:10

Ako Mamica nekim slucajem oteraju iz Dinama, u Zvezdi je dobrodosao sa moje strane licno. Covek je TATA za pravljenje para!

avatar
mak_juventino
Tuesday, 24.01.2017
12:57

Bravo Dinamo , najbolji balkanski klub trenutno !

avatar
Il Faraone
Tuesday, 24.01.2017
11:17

Nesto mi je sumnjivo sve to. Nije bas realno tolike sume da daju.

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 24.01.2017
12:33

Sto? Prvo, to su igraci iz EU koji ne zauzimaju mesto stranca u mnogim ligama pa su malo skuplji. Drugo, Englezi su to, placaju previse i kad treba j kad ne treba. I trece, Dinamo radi odlican posao po tom pitanju. Napravi famu oko svog igraca, i onda redom odbija ponude. Neko ce se upecati, kao i uvek i eto slavlja

avatar
Benz9
Tuesday, 24.01.2017
14:03

S obzirom da je ljetos odbio ponudu od 15 mil za Benkovića i da za Ćorića traži minimum 20 i nije sumnjivo...Izgradio je takav imidž da i poluigraca proda za par mil i ovi iz Zvezde i komsije bi ga trebali angazovati kao instruktora za prodaju igraca...

avatar
Tuesday, 24.01.2017
10:53

Citao sam negde Zdravko Mamic izjavio da ce tog Benkovica prodati za najvecu cenu kada se pogledaju transferi iz Dinama. Cini mi se da je Modric otiso za 25 e sad nam preostaje da se divimo coveku. Nek prica ko sta hoce barem im nije klub u krizi kao nasi...

avatar
Chelseaaaaa
Tuesday, 24.01.2017
11:14

Istina, ali nazalost veliki dio novca ide njemu u dzep, pogledaj ogorcenje navijaca, jedino u utakmicama lige sampiona bude preko 100 navijaca, a i u toj ligi sampiona su samo kanta za napucavanje... kakva je korist navijacima da gledaju kad jedino sto mogu jeste da nagadjaju oce li primit 5,6, ili 7 golova

avatar
Chelseaaaaa
Tuesday, 24.01.2017
16:12

Ma jeste, ali to je isto npr kao da otputujes u New York i ne izadjes iz hotelske sobe :) Zove se da si bio, ali dzaba nista ti nije valjalo. Ali ajde da ne duzimo slazemo se da su financijski jaci nego kad se svi ostali po balkanu saberu i najjaci

avatar
Tuesday, 24.01.2017
12:19

Slazem se ali bili su dobri one sezone kada su pobedili Arsenal, nakon toga ako me sluzi secanje razbili su i Olimpijakos ali neke na kontra golove primili... Ali svejedno oni makar vide LS.

avatar
Merseysade Red
Tuesday, 24.01.2017
11:25

25 miliona onda je danas priblizno oko 50 miliona funti, ako se samo izracuna inflacija i povecan novac u opticaju. Tako daleke transfere ne mozete poredjivati samo ovako u jednoj recenici. Danas je Grujic skuplji od Savicevica kad bi tako gledali. Ostavite se toga.