Mudrikovih 80.000.000 Arsenal preusmerio na novu ključnu metu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 16.01.2023.
18:20
Izvor: Sportske.net

On je izabran?!

EPA-EFE/Vince Mignott
EPA-EFE/Vince Mignott

Povezane vesti

Fudbalski klub Arsenal nije uspeo da dovede Mihajla Mudrika, koji je u poslednjem trenutku završio u Čelsiju, ali "tobdžije" sada imaju novu metu.

Prema saznanjima pouzdanih izvora sa Ostrva, Mikel Arteta je odustao od skupocenih pojačanja u napadu, ali želi na leto da dovede - Deklana Rajsa! 

Ovo nije prvi put da se Rajs povezuje sa Arsenalom, ali i sa drugim klubovima, pošto su se ranije pominjali Mančester junajted i Čelsi. 

Rajs ima ugovor do 2024. godine i Vest Hem će biti primoran da ga proda narednog leta, kako ne bi ostao bez obeštećenja. 

Rajs je procenjen na 80 miliona evra, ali Vest Hem neće biti baš u položaju da traži maksimalno obeštećenje, upravo zbog mogućnosti da ode i kao slobodan po isteku ugovora.

Vest Hem ima opciju da produži Rajsu ugovor na još godinu dana, ali ne automatski, pita se i igrač, koji sebe vidi van kluba od sledeće sezone. 

Ukoliko Arsenal osvoji titulu i nastavi da raste i stvara tim za Ligu šampiona, nema dileme da će Rajs još kako biti zainteresovan da bude deo takvog projekta.

Uostalom, koji tim sada izgleda bolje od Artetinog u Premijer ligi?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke