Murijel dao reč, Milan ostaje praznih šaka?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 30.12.2018.
21:50
Izvor: Sportske.net

Veliki obrt u transferu Kolumbijca?

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Sve se promenilo u poslednja 24 sata. Izgledalo je da je Murijel na korak od dresa Milana, a sada italijanski mediji pišu kako je sve gotovo i kako samo mali detalji dele Kolumbijca od prelaska iz Sevilje u Fiorentinu.

"Rosoneri" su bili favoriti da dovedu Murijela na "San Siro", pominjala se pozajmica uz pravo otkupa u iznosu od 13,5 miliona evra, ali kako "Sky Sports Italia" prenosi, Milan više nije favorit za ovog napadača.

Navodno, napadač je "dao reč" Fiorentini, to se desilo u petak, a danas je rekao svom agentu da neće prekršiti svoje obećanje.

To znači da ukoliko Fiorentina izjednači Milanovu ponudu, "Viola" pobeđuje i dvadesetsedmogodišnji napadač će preći u njihove redove.

Sevilja bi radije da sarađuje sa Milanom, poznato je da su ova dva kluba u odličnim odnosima, a to se videlo i letos kada je Andre Silva prešao iz Milana u Sevilju.

Jasno je da Milan neće povećavati ponudu ili makar da to neće uraditi u nekoj prevelikoj meri zbog same finansijske situacije u kojoj se nalazi. Sada je sve na Fiorentini, a Murijel će se sigurno vratiti u Seriju A, gde je pružao odlične partije u dresu Sampdorije.

Italy Soccer Serie A

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 31.12.2018
04:20

Ako je vec dao rec, neka je i odrzi, bar je covek. Kad pomesate Zubu i Baku, dobijete Muriela:-D Mislim na fizicki izgled.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 31.12.2018
16:59

mislim da nam treba neko iz lige...lazanja...inglese...pa i ovaj gabiadini je igrac iz senke...mogao bi mozda da se uklopi...mada nije na cizmi....onaj krilni iz djenove je brz...samo me nerviraju grifoni :D...stalno s njima poslujemo :D...uzeo bi ljajica na krilo ili rotaciju s hakanom...ovog mozda i prodao...uzeo djerara...a na leto suso prodaja i sleti meksikanac iz PSV-a i imamo ubitacan napad! :D....Primetio sam da se kastiljeho bolje snalazi kad igra unutra kao lazna devetka...mada je tanak...mekan....tu ce paketa razneti!!!!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 01.01.2019
19:29

Lazanja ili Makarone, pitanje je sad:-D

avatar
Uncle Fester
Sunday, 30.12.2018
23:18

Hvala bogu da i nas nekad pogleda sreca, jer mislim da ovaj igrac nije za Milan, ima talenat veliki ali ga pokaze na svakoj petoj utakmici a Milanu trebaju bolji igraci! Nadam se da ce Leonardo izmisliti nekog brazilca pa da bude ista situacija kao kad nas je odbio Zuazo koji je tada dao rijec Interu a onda je kod nas dosao Pato!!!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 31.12.2018
04:20
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 31.12.2018
19:47

Menjaj stampariju:-D

avatar
Uncle Fester
Monday, 31.12.2018
16:55

U pravu si, stamparska greska

avatar
rossonero_t
Sunday, 30.12.2018
22:52