Murinjo besan, klub ima 460 miliona razloga da ga ignoriše!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.12.2018.
21:46
Izvor: Sportske.net

Zbog čega Junajted ne želi da uloži u pojačanja i šta je glavni problem?

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Žoze Murinjo je navodno u ratu sa upravom Junajteda, prema nekim informacijama nezadovoljan je uloženim sredstvima tokom leta, kažu da je upozoravao da sa ovim timom "Đavoli" neće daleko.

Sredstva mu nisu odobrena za januara, tačnije, može da kupi ozbiljnog štopera, ali problem je što ih nema na tržištu, Napoli je, kako smo pisali odgovorio negativno na trocifrenu sumu za Kulibalija.

U klubu gunđaju, doveo je Lindelefa i Baija, Šveđanin je povređen, mada pre toga nije igrao ništa posebno, Baji je u drugom planu.

Murinjo stalno ukazuje na primer Sitija, ali mu je navodno Vudvord sračunao troškove, zvuči kao osuda, Mančester Junajted je potrošio od dolaska "Posebnog" blizu pola milijardi evra na pojačanja, tačnije 460 miliona, a o rezultatima ne vredi pričati.

Na Murinjove želje da se prodaju Baji, Roho i Fil Džons i dovedu novi štoperi, klub nije odgovorio pozitivno, a ne žele ni da prodaju Pogbu, što Murinjo očekuje.

Portugalac traži da Vudvord dovede Aldervelda ili Škrinjara, ako Kulibali nije na prodaju, ali niko iz kluba nije odgovorio.

Vudvord nije bio u Valensiji, u Americi je, klub ima 58 skauta, ništa nije dogovoreno za januar, do početka prelaznog roka je oko dve nedelje.

"Ne rade ništa i to nervira Murinja, on smatra da to nije način da se vodi fudbalski klub", tvrdi izvor bliza Junajtedu.

U svakom slučaju, ne treba očekivati neka velika pojačanja, a mnogi kažu i da je razlog to što Junajted misli da će Murinjo otići na leto, i da ne žele da troše novac na igrače koje predloži pošto je imao dosta promašaja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 16.12.2018
10:27

Јесте, потрошио је 460 наспрам Пепових 600. А имао је лошију стартну позицију. Чиста математика је ово садашње стање.

avatar
damjan89
Sunday, 16.12.2018
20:36

Pep doveo sve samo pojacanja, a ne neke polovnjake ko Murinjo, jedino je omanuo sa Mendijem, koji i nije toliko los koliko ga ubijaju povrede...A Murinjo doveo sve same promasaje, samo kad se setim da je iz Celsija isterao Lukakua, De Brujna, Salaha...

avatar
Man united
Monday, 17.12.2018
18:39

То је већ други падеж. Чињеница јесте да је бацио паре на кршеве попут Лукакуа и сличних. Ја причам само да је имао мање новца на располагању и лошији тим. Једино је Де Хеа био квалитетан играч. И уз њега таленти попут Марсијала, Шоа и Џоунса. Верујем да би боље утрошио паре да је био у бољој позицији. Овако је срљао из једне паничне куповине у другу. Измакне му се Гризман, он доведе балвана Лукакуа јер нема кога другог. Сви виде да кризира, па му набију ненормалну цену, и он онда не зна шта да ради.

avatar
Red blood
Saturday, 15.12.2018
10:21

Junajted jos uvek vazi za ime..jer je Ser Aleks relativno skoro otisao..Ali jos par ovakvih sezona i postace Liverpul iz 2000-ih..

avatar
bebel
Saturday, 15.12.2018
09:01

Jedan je komentator na ovom portalu najbolje opisao Mourinha u dvije riječi: Loto trener.

avatar
deki trbic
Saturday, 15.12.2018
23:26

To je Pep a ne Murinjo, jer je Murinjo sa prosecnim Portom i Interom uradio sto Pep nikada nece sa Sitijem kao sto nije mogao ni sa Bayernom

avatar
damjan89
Sunday, 16.12.2018
20:38

Prosecni Porto a u klubu igrali Carvaljo, Bosingwa, Paulo Fereira, Deko, Maniche, Costinja, Derlei, branio Baia...Daj nemoj da si smesan...

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 16.12.2018
14:48

A Murinjo nije uspeo sa mocnim Realom da uzme LS i sa odlicnim Celsijem kad je stigao. I ne lupajte za Inter vise,to nije bio prosecan tim. Lusio i Samuel kidali,Majkon bio u zivotnoj formi,Snajder isto,Stankovic i Kambijaso kidali,Milito bio jedan od najboljih spiceva tad,Eto i Zaneti uvek bili top igraci... Za Porto mu svaka cast al moze da se kaze da je to bio loto jer se nikad vise nece ponoviti da sa takvim timom osvoji LS.

avatar
Raša M.
Friday, 14.12.2018
23:53

dosta više posebni si pravio drim timove gde god dodješ ia ispunjavali ti sve želje, dosta je više te tvoje priče koju si uspešno prodao par puta već....

avatar
Anonymous Official
Friday, 14.12.2018
23:40

Na zivu mora da se dovede kvalitetan stoper ostao Mourinho ili ne jer moramo se potruditi da budemo u TOP4 zbog LS jer ako je ne budemo igrali to ce odbijati igrace i ovako smo u velikim problemima

avatar
noxovac993
Friday, 14.12.2018
23:18

Ljudi kao vudvord i amerikanci koji nista o fudbalu ne znaju su kancer Junajteda.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 14.12.2018
22:58

Koji cirkus... Ako vec ne zele da mu pruze podrsku,onda neka ga otpuste. Sam nece otici sigurno.