Murinjo krade Barsi veliku želju?

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.04.2017.
14:12
Izvor: Sportske.net

Desni bek Parižana na ceni.

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Defanzivac Pari sen Žermena Serž Orije mogao bi da bude jedna od bombi u letnjem prelaznom roku, pošto su za njega zainteresovani Mančester junajted i Barselona.

Katalonski mediji označili su Orijea kao jednog od potencijalnih kandidata za poziciju desnog beka uz Ektora Beljerina i Žoaa Kansela.

Ipak, francuski mediji tvrde da je u trku ušao i Žoze Murinjo koji želi da pojača konkurenciju Antoniju Valensiji i dovede novog desnog beka.

Ovi izvori tvrde da je upravo Portugalac imao ključnu ulogu u pregovorima i da Orije posle razgovora sa njim želi pre da pređe u Premijer ligu.

Orije, koji ima problema sa disciplinom, mogao bi da napusti PSŽ u slučaju prave ponude, a imena poput Barse i Junajteda sasvim sigurno zadovoljavaju ukuse ovog 24-godišnjaka.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Wednesday, 26.04.2017
13:13

lepo be obzira na cenu dovedu bellarina.. i kao sto su toliko godina imali odlicnog alvesa, takp ce dugooo imati bellarina.

avatar
damjan89
Tuesday, 25.04.2017
21:03

Sreca pa na FM nema problem sa disciplinom :)

avatar
Povratak_Otpisanih
Tuesday, 25.04.2017
17:45

Il igras Le svaku prestupnu ili osvajas Lš svaku trecu tome je razlika.

avatar
Medison
Tuesday, 25.04.2017
23:26

Pa ako osvajate LS svaku trecu vi cete uskoro preci Reala jel tako ? :) :) :)

avatar
Mitrandir
Tuesday, 25.04.2017
16:57

Po mom misljenju, klasicni sarlatan od trenera, koji je jedino u Portu uspio napraviti nesto vrijedno pomena u kontekstu trenerskog posla, gdje god je poslije otisao nakupovao je po minimalno 7-8 igraca, istrosio stotine miliona eura, i imao je srecu u Interu sto mu je ostavljena okosnica tima oko Zannetija i jos par iskusnih igraca. U primjeru Reala i Uniteda se vidi kakav je on zapravo trener.

avatar
MANUTD
Tuesday, 25.04.2017
17:56

Ajde Porto priznajes ali da ne priznajes 3 osvojene titule sa omalenim celsijem i to od toga dve u konkurenciji Aleksa Fergusona. Zatim tripleta sa Interom, hej, prvi italijanski klub sa tripletom - Murinjov Inter. Prekid dominacije najjace Barselone ikad u Spaniji. Kakve veze ima to sto je trosio? Koji to trener nije trosio? Razlika izmedju Murinja i mnogih je sto je on taj potrosen novac vratio. Ako ne znas kako, cisto da ti pojednostavim matematiku - kada osvojis trofej, osvojis i novcanu nagradu, klubu raste popularnost, marketing skace i td. Da nije dobar, mislis da bi njemu Real, Junajted i ostali davali toliki novac za pojacanja? Je l' Anceloti takodje sarlatan od trenera?

avatar
MANUTD
Wednesday, 26.04.2017
15:06

Jedini put kada on nesto nije uradio jeste kada igraci nisu hteli postovati njegove odluke ( dakle gubljenje Realove i celsijeve svlacionice). Da li je on sa istim timom celsija osvojio titulu pre 2 godine? Jeste. Do njegovog drugog mandata celsi je nije osvojio 5 godina, a do prvog 50 godina. Ti sudis o njemu na osnovu jedne sezone? To ti je isto kao kada bi sada rekao za Fergusona, sta je on uradio '87 godine u Junajtedu? Nije nista, znaci medijski naduvan trener jer je eto imao losu sezonu. I to ne jednu, imao ih je vise. Sve sto imate protiv Murinja jeste ta sezona iz celsija i mandat iz Reala, koji je opet zavrsio sa 3 trofeja. Murinjo ima vise trofeja od Ancelotija, a taj Anceloti je vodio Berluskonijev Milan ( pun novca), Pariz ( prepun novca), Real ( ima li poente spominjati novac?), celsi ( Romanov novac) i Juventus u kom nije ostvario neki velik uspeh. Dakle, zasto je Anceloti bolji od Murinja? Potrosio je ogroman novac, kao i Murinjo, a pritom se nije dokazao u ekipi renomea Porta poput Murinja. Anceloti nije uspeo ni osvojiti ligu sa Realom. A fascinantan podatak je da je osvojio jednu titulu u Seriji A sa onakvim Milanom za 8 punih sezona. Hej, 1 titula u 8 sezona. Pa to se Murinju nikada ne bi oprostilo. Ne razumem, zasto je Murinjo sa vecim uspehom i boljom karijerom medijski naduvan, a Anceloti nije? Ljudi ne prastaju Murinju 1 losu sezonu, jer znaju njegove limite i znaju da je u stanju sve da osvoji u sezoni. Zato jedva i docekaju pad njegove ekipe kako bi ga mogli pljuvati. Ipak je i on samo covek koji radi u fudbalu i kome je ponekad potrebno vreme kako bi nesto sagradio( Ferguson je gradio par godina, pa se toga niko ne seca, nego svi pamte njegove uspehe). Pozdrav i tebi :)

avatar
Wednesday, 26.04.2017
08:26

pohvala za komentar

avatar
Mitrandir
Tuesday, 25.04.2017
20:13

Ajde onda mi objasni sta je uradio prosle sezone sa tim Celzijem ako je toliko tesko bilo osvojiti titulu u eri Fergusona sta je onda prosle sezone radio kad je bila nebrojeno puta manja konkurencija, sta je uradio sa Real Madridom, sta radi sad sa Junajtedom ? Murinja ne treba stavljati u istu recenicu sa Ancelotijem jer mu ni cipele cistiti ne moze. nTvoje misljenje je takvo, moje misljenje je da je Murinjo medijski naduvan trener. Prekinuo je dominaciju Barselone i otisao u Real i onda je Barsa opet dominirala nad Realom, tako da je to paradoks, a samo uzmi u obzir kakve zvijezde je doveo u Real i sta je napravio sa njima. Toliko od mene, lijep pozdrav :)

avatar
aleksaGGMU
Tuesday, 25.04.2017
18:49

Svaka na mestu

avatar
Tuesday, 25.04.2017
15:36

Не видим разлог његовог довођења, а ви? Једино ако Дармијан оде, онда у реду, али опет је Валенсија тренутно боготац...

avatar
Martial999
Tuesday, 25.04.2017
15:47

Дармијан није по укусу Муриња, Мурињо од кад је дошао на клупу Манчестера прича се да Дармијан нема места у тиму, слажем се Валенсија игра одлично и један је од два фудбалера који кад има лопту у ногама ја сам најсмиренији човек на свету, али неће моћу да изнесе целу наредну сезону, мора да се доведе бек, а Дармијан одлази у јуну сигурно.

avatar
scylla98
Tuesday, 25.04.2017
15:26

Auu, pre neki dan ste pisali kako Barsa krade Murinju veliku zelju, Orijea, a sada Murinjo krade Barsi??? Objavite molim.

avatar
Chelseaaaaa
Tuesday, 25.04.2017
15:40

isto to sam htio da napisem, znaci nerealno naslovi za skupljanje pregleda

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 25.04.2017
14:47

Nek ga nosi...

avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 25.04.2017
14:41

Dođi u Junajted da sledeće sezone pokorimo Englesku i Evropu!!!!

avatar
Tuesday, 25.04.2017
14:28

odlican igrac, samo da nema problema u glavi bio bi jos bolji..ali ih nazalost ima tako da nije za velika dela ako to ne popravi.

avatar
Isildur
Tuesday, 25.04.2017
14:18

Dodje u Junajted da i Murinju kaze da je p**er koji se uvlaci Zlatanu, samo sto bi od Murinja za razliku od Blana verovatno popio šamar