Murinjo, plati i vodi ga!

Autor: Miloš Marković
nedelja 25.01.2015.
10:10
Izvor: Sportske.net

Jasna je poruka stigla menadžeru Čelsija iz Italije.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Višednevna polemika u vezi sa transferom Huana Kvadrada u londonski klub se nastavlja.

U startu je Montela negirao navode da će Kolumbijac napustiti klub, nakon toga se oglasio i sam Murinjo koji je istakao da ne želi ovog fudbalera Fiorentine, a danas u italijanskoj štampi sasvim drugačija priča.

Naime, Vinćenco Montela poručuje da Žoze Murinjo može da dobije sjajnog krilnog fudbalera, pod ulsovom da isplati njegovu otkupnu klauzulu.

"Stvar u vezi Kvadrada je jako jednostavna."

"On ima otkupnu klauzulu u svom ugovoru i ako se pojavi klub spreman da isplati datu sumu i ako Kvadrado želi da ide, onda može doći do rastanka. Ova klauzula ističe kada se završi prelazno rok, a što se nas tiče, naš stav je da Kvadrado nije na prodaju."
, jasan je trener italijanskog kluba.

Inače, u pitanju je suma od 35 miliona evra.

Kako bi izdvojio ovaj novac, Murinjo će morati da uskladi finansije, što će podrazumevati prodaju pojedinih fudbalera, spekuliše se Širlea, Mikela, Salaha i/ili Ramireša.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 25.01.2015
11:31

Sirlea i Salaha prodati to je dovoljno i dovesti Kuadrada, da imamo ozbiljnog igraca za konkurenciju Oskaru i Vilijanu, a ne ova dva komedijasa. Mikela prodati samo ovako, da se ne nerviramo vise, a ako zatreba bolje Ake da igra, ne moze da bude gori od Mikela.