Murinjo razočaran, "sitniš" za leto, glavno pojačanje Prizrenac?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.04.2020.
11:04
Izvor: Sportske.net

Teško je verovati da Portugalac može značajnije da ojača tim, iako namerava da proda nekoliko igrača. Bez Lige šampiona, imaće "siću" za transfere...

EFE/ERDEM SAHIN
EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Engleski mediji tvrde da se ništa neće promeniti, osim ako Totenhem nekako ne uđe u Ligu šampiona. Klub čeka gubitak, pre svega od ulaznica, ali najvažnije je spasiti novac od TV prava.

U ovom trenutku, jasno je da Murinjo neće imati veliki budžet, imao je nameru da promeni kičmu tima, ali i da proda neke od igrača poput Orijea, Rouza koji je na pozajmici, Ndombelea, dobiće tek oko 60 miliona evra za pojačanja.

Jasno da to ni izdaleka nije dovoljno, niti ono čemu se nadao Portugalac, ali je već kupio Bergvajna i otkupiće Žedsona Fernandeša prošle zime, kao i Lo Selsa, pa je malo novca u kasi.

Šta uraditi sa 60 miliona?

Cene igrača će pasti, Murinjo će ostati bez Vertongena koji je slobodan, traži desnog beka, želi Maksa Aronsa iz Noriča koji će ispasti iz lige, ali neće biti jeftin.

Pominjane su pozajmice, čak i Luka Jović, kao i Kutinjo, ali ni od toga nema ništa. Kejn ostaje jer niko nema da plati ono što traži Levi, ali moraju da mu dovedu atlernativu.

Baner stoni tenis


Totenhem pregovara sa Fenerom oko Vedata Murićija, Prizrenca koji je imao odličnu sezonu, ali turski gigant traži 25 miliona, desetak više od onoga što bi ponudili "Pevci". Igrača hoće i Lacio, ali bi svakako u Engleskoj imao veću platu.

Za levu stranu, opcija ostaje Cimikas iz Olimpijakosa, ali čini se da je i on preskup, tim pre što bi Ben Dejvis i Rajan Sesenjon bili ipak dovoljni da pokriju levu stranu. Murinjo želi i Godina koji bi mogao da bude slobodan, kako bi ojačao odbranu. Murinjo je hteo da dovede iz Reala, Militaoa, ali Brazilac će ostati u Realu. na meti je i Matijas Ginter, štoper Gladbaha, ali je i on preskup.

U veznom redu, veći deo novca, pogotovo ako ode i Dajer bi mogao da bude utrošen na Van de Beka iz Ajaksa. Čekaju se ponude za Lamelu, Vokera-Pitersa, ali svejedno, i u najboljoj varijanti, ovi "Pevci" ne bi ulivali poverenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Saturday, 18.04.2020
12:21

Njegova naj veca greska u karijeri je pristanak da preuzme Totenhem .

avatar
Koi si ti mene kralj
Sunday, 19.04.2020
01:21

Ne, nego je najveća greška Totenhema što je uzeo Murinja!

avatar
Koi si ti mene kralj
Monday, 20.04.2020
14:13

Uloga trenera nije da dokazuje kako je on veliki "baja", a igrači nemaju pojma i eto on kao sveznajući mora da ih uči sve po redu... Trener je kohezioni faktor u timu koji znanjem i pozitivnim stavom gradi autoritet!

avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 19.04.2020
14:45

Ok ako tako mislis,ja ipak mislim da Murinjo ima vise raznih titula .