Murinjo već "kupio" štopera za januar, šta sa ostalih 50 miliona i gde je najveći problem?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.10.2018.
10:00
Izvor: Sportske.net

Dobio je 120 miliona budžeta za januar, više od pola potrošiće na jednog igrača, ali pre toga mora da ispuni uslov. Ako preživi, ovo je plan...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Kako smo i pisali, Junajted će odobriti budžet od 120 miliona Žozeu Murinju za januarski prelazni rok.

Ohrabreni su poslednjim pobedama u ligi, a cilj je ove sezone da se dokopaju Lige šampiona, protiv Juventusa se videlo da zaostaju za vodećim timovima Evrope, ali bi u PL mogli do četvrtog mesta.

U ovom trenutku nakon sedam bodova iz poslednja tri kola i onog nesrećnog remija protiv Čelsija, Junajted je na pet koraka iza četvrtoplasiranog Arsenala, svakako nije nešto što ne mogu da stignu.

Više od polovine novca bi trebalo da ode na štopera i prva meta biće Megvajer iz Lestera. Naime, Murinju je potreban igrač koji je navikao na PL, koji bi odmah mogao da zaigra bez adaptacije, nema veće pauze, moraće odmah da "isporuči" ono što se od njega traži.

Navodno, ponuda od oko 65 miliona evra bi bila prihvaćena od strane "Lisica" koje tuguju za svojim predsednikom, a ostatak novca bi bio uložen u jednog bočnog igrača u ofanzivi i alternativu za Lukakua. To će već biti teže da se nađe, želja ostaje Hrvat Rebić ili mlađani Sančo iz Dortmunda, a što se tiče napadača, kao da nema pravog rešenja. Jer, nije tajna da je Murinjo želeo Mandžukića, nije uspeo da ga ubedi, možda će probati sa nekom trampom u koju bi bio uključen Sančez, ali to je malo verovatno, problem je što Čileanac ima takva primanja da je vrlo teško naći klub koji bi preuzeo obavezu.

U svakom slučaju, Murinjo mora do januara da preživi, Vudvord je otkazao razgovore o transferima što je razbesnelo Murinja, jer glavni operativac želi da vidi da li će Junajted ostati u trci za četvrto mesto, ako recimo bude na -10, onda nema smisla ulagati u pojačanja, tim pre što će Portugalac izgubiti najverovatnije posao, ili na zimu, ili na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 31.10.2018
00:00

Cim su vase ambicije 4. mesto, tesko da cete biti i 6. Ali sa Murinjom na klupi i to bi bio uspeh. Ne mogu da verujem da mu daju ovoliko para, kao da imaju za bacanje.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 30.10.2018
19:30

Nadam se da ovo nije tacno

avatar
Ton4i
Tuesday, 30.10.2018
15:35

Uskoro igraju Siti-Junajted.Kvota na Siti iznosi mizernih 1,40...
Da,definitivno u upravi nikog nije briga za rezultate.

avatar
mrancic
Tuesday, 30.10.2018
13:36

Gde izabra tu volinu?

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 30.10.2018
13:02

Samo nek dolaze Megvajer i slicni pa posle nece moci da ih se otarase. Plate ih puno,daju velika primanja i vise niko normalan ne zeli takvog igraca a vrlo brzo bi dosao na transfer listu.

avatar
Jagger86
Tuesday, 30.10.2018
14:45

Ne bi bilo ni prvi a ni poslednji put da kiksnu sa izborom igrača. Da li je Mourinho balvan pa on bira te igrače, ili je skauting ocajan to niko ne zna. Ali pojačanja su u poslednje 2 sezone blagi užas,čast izuzecima kojih je bilo vrlo malo. Pogba i Alexis su preplaćeni transferi,još kad se dodaju plate i njihov dosadašnji učinak - KATASTROFA. Da ne pominjem što akademija ne dobija sansu. U prevodu, sve je ovo gubljenje vremena i dok United ne smeni trenera i upravu , na kraju svake godine ćemo imati pozitivne finansijske vesti i negativne rezultate.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 30.10.2018
23:23

Nemam sta da dodam

avatar
Tuesday, 30.10.2018
13:02

odlično utrošene pare

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 30.10.2018
12:46

Izvesno je da se mancester nece boriti za titulu. Takodje megvajer nije nista bolji od bajia recimo to je samo presipanje iz supljeg u prazno kao sa aleksisom ili fredom i mnogim drugima.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 30.10.2018
19:51

Ostalih 50m na Vilijana a mi dovedemo Lozana i svi srecni.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 30.10.2018
22:10

Willian je vrhunski igrac istina da nije u formi ali ako pogledamo kako je igrao prosle i prethodnih par g ne mozes sve baciti u vodu tek tako...30g mu je ali ja bi dao za njega 40mil ali ne vise a sto se tice Lozana nije nista posebno, mnogo se trudi ali nema ogroman kvalitet