Murinjova reciklaža, vraća se Kejnov omiljeni asistent?

Autor: Stefan Matić
utorak 10.11.2020.
09:57
Izvor: Sportske.net

Da li u Londonu imamo šampionski tim.

EPA-EFE/Stephanie Lecocq
EPA-EFE/Stephanie Lecocq

Povezane vesti

Murinjo nije mogao na bolji način da sačeka reprezentativnu pauzu. Pobeda u poslednjim minutima protiv VBA rezultatom 1:0 golom Kejna ima u sebi potpis "Posebnog".

Ovako pobeđuju šampioni, Totenhem je do sada odlično pazario - iz Madrida su stigli Bejl i Reguljion a kapiten Kejn konačno imao i dostojnu zamenu u vidu Karlosa Vinisijusa. Španski mediji već sada pišu da će Bejl ostati za stalno, to jest da bi tokom januara ugovor Velšanina mogao biti otkupljen u potpunosti za sumu od samo 15 miliona evra!

Podsetimo, svojevremeno je Bejl srušio rekord Kristijana Ronalda kao najskupljeg fudbalera kada je došao u Madrid. Engleski mediji dodaju kako Murinjo ima priliku da vrati i Eriksena tokom narednog prelaznog roka.

Jasno, između Danca i Kontea je puklo - kreativac je u par navrata javno istakao svoje nezadovoljstvo datom minutažom a znamo kako to prolazi kod prgavog Italijana.

Kristijan Eriksen Inter

Inter je spreman da prepusti kreativca, navodno su Marota i saradnici već kontaktirali upravu kluba iz Londona - sada je sve na Dancu koji je svojevremeno insistirao na odlasku iz Totenhema.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 11.11.2020
13:32

ERIKSEN je IGRACINA....samo to coravi KONTE ne vidi...kakav ima pas, deli lopte kao lud....spaja spiceve sa golom...

avatar
petar8
Tuesday, 10.11.2020
21:19

Contea treba....eriksen ako ti nema mjesta u ekipi onda bi covjek pomislio da imas dream team a ne da si kanta za napucavanje

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 10.11.2020
13:51

5-10 milki max

avatar
Mangus
Tuesday, 10.11.2020
12:03

Eriksen je odlican paker ali mislim da nije stil igraca koji forsira Murinjo