Na Meaci otpisan, velika je želja Junajteda, opcija i Primera?

Autor: Ivan Cvetković
subota 21.03.2020.
10:35
Izvor: Sportske.net

Iskusni defanzivac može da bira.

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Kako je iz Italije stigla najava da će Dijego Godin napustiti Inter, ekspresno je stiglo i interesovanje klubova širom Evrope.

Prema navodima Korijere delo Sporta, Godin se nalazi na meti Mančester junajteda i Valensije.

Urugvajac je pao u drugi plan kod Antonija Kontea pošto sve veću priliku dobija Alesandro Bastoni, pa postoji mogućnost da 34-godišnji defanzivac napusti klub.

Mančesteru je potreban iskusni defanzivac koji bi činio štoperski tandem sa Harijem Megvajerom jer Junajted ima velikih problema da sačuva svoj gol.

Sa druge strane, Valensija zvuči kao veoma primamljiva destinacija jer je Godin svoju reputaciju stekao upravo u Primeri.
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 21.03.2020
19:26

Interu ce da treba Godin, posto su mnogi klubovi zainteresovani za njegove ostale odbrannbene igrace, tako da ne bude posle da nece imati ko da im igra u odbrani!

avatar
mrancic
Saturday, 21.03.2020
19:12

Odbacili smo Vidića u 33. a kupiti igrača od 34.

avatar
koma73
Saturday, 21.03.2020
18:58

Daj neka vrate Japa Stama, da igra sa Megvajerem. Kupiti igrača od 34 godine...

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 21.03.2020
17:45

Problem je sto de Godin nikako ne snalazi sa tri stopera u tandemu pozadi to je veliki problem, ceo zivot je igrao u sistemu sa dva stopera, Skrinjar isto ima velikih problema da se snadje u sistemu sa troje pozadi. dok je De Fraj pokazao suvu klasu u tom sistemu, Bastoni se takodje uklopio u taj sistem igre, dok Skrinjar mora bolje. sto se Godina tice nema vise mesta za njega, plata od 5 miliona evra je puno za igraca koj ce da bude rezerva u odbrani i ulazi samo kad su ostali povredjeni

avatar
StefMU
Saturday, 21.03.2020
16:34

Imamo problema da sacuvamo gol, u poslednjih 11 utakmica primili 2 gola, i to kakva 2 gola xD

avatar
Barbosa7
Saturday, 21.03.2020
15:37

Ispalio nas je preprošlo ljeto kad nam je bio preko potreban sada je nepotreban tako da, ne hvala...

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 21.03.2020
13:26

Junajted ima velikih problema da sacuva Bajia zdravog, inace ima sasvim pristojan stoperski par. Mada svakako Godin ne bi bio na odmet...

avatar
mrancic
Saturday, 21.03.2020
19:16

Dobar je ali mora da se forsira Taunzebe.

avatar
Medison
Sunday, 22.03.2020
14:27

Kako da se forsira kad je cela sezona povredjen naravno da ce dobiti priliku a drugo je na njemu

avatar
НЕМАЊА
Saturday, 21.03.2020
12:48

Ne mogu da shvatim zašto se Inter odriče Godina i kako to da nije dobio veći prostor od kada je stigao, došao je kao izričita želja Kontea, jedan od najboljih defanzivaca današnjice, lider Atletiko Madrida, možda se ne snalazi u formaciji, nije on baš toliko mator da je izgubio sjaj, a ne vidim ni da je pao u formi nešto drastično. Razumem da je Škrinjar mlad igrač i da je bolji ove sezone, Bastoni je veliki talenat i treba da se forsira tako mlad igrač da bi se izbrusio, ali ne razumem zašto De Fraj koji je sjajan štoper ima prednost, jer ipak mislim da nije na Godinovom nivou. Isto tako mislim da bi bio sjajno pojačanje za Mančesterovu odbranu i da im upravo jedan iskusan vrhunski štoper fali da se napravi pirstojna odbrana.

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 21.03.2020
18:00

Druze ocito nisi gledao Inter ove sezone. De Fraj je najbolji stoper kojeg Konte ima bolji cak i od Skrinjara koj se ne snalazi bas u Konteovom sistemu. De Fraj je postao lider Interove odbrane. cena od 60 miliona evra govori dosta toga na transfermarktu, kad je dosao u Inter iz Lazia to je bilo 40 miliona evra. stim da Inter nista nije platio nego je dosao kao free agent U Inter - sledece sezone ce De Fraju pisati na transfermarktu 70 miliona evra, ne moze Godin u tim godinama da mu uzima mesto u stratnoj postavi Intera. vidis da ne moze da ustisne ni mlagog Bastonija iz prve postave, Konte je dao Godinu neke utakmice i videlo se da je fizicki jako istrosen igrac vise. Njegova zamena ce verovatno biti Vertongen koj se odlicni snalazi sa tri stopera pozadi. igrao je vec u tom sistemu. kad su Lukaka pitali protiv kojeg stopera mu je najteze da igra rekao je Jan Vertongen

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 21.03.2020
12:29

Tesko da bi mogao biti standardan jer je vec u Godinama ali nas napusta Jones a Billy je nazalost sklon povredma a Touanzebea ne vidim tu. Sigurno da bi nam dobro dosao vjerujem da cemo igrati LS sledece sezone i da cemo se boriti na svim frontovima. Moze on izgurati jos 2 sezone lagano do prosle sezone je bio jedan od najboljih a u Inter se ocigledno ne uklapa u ovaj sistem sa 3 nazad.