Najveći novac u istoriji fudbala, Nejmar bi bio lud da se vrati u Barselonu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.04.2020.
12:58
Izvor: Sportske.net

Ovo bi zaista bio nerazumno od njega, s obzirom na uslove i ono čega bi morao da se odrekne...

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Čini se da su sve manje šanse da se Nejmar vrati u Barselonu. S obzirom da Mbape verovatno ostaje još sezonu, Parižani ne žele da se odreknu i druge velike zvezde, a ugovor je na stolu i najveći je u istoriji fudbala.

Naime, Brazilac bi ako produži ugovor na pet godina dobio neverovatnih 50 miliona evra sa bonusima i postao najplaćeniji igrač na svetu, zarađivao bi čak deset miliona više od svog prijatelja Mesija, 20 miliona više od Ronalda.

On je prošlog leta bio blizu povratka, ali je PSŽ tražio ogroman novac, Barselona ni tada, ni sada, nema da plati oko 170 miliona evra koliko Francuzi traže od Nejmara.

Iako predsednika Bertomeua pritiska Mesi da vrati Nejmara, jasno je da bi u ovom trenutku to bio podvig.

Jer Barselona bi mogla da plati Nejmaru maksimalno 25 miliona evra po sezoni, dakle duplo manje od PSŽ, verovatno bi bio lud da se odrekne tolikog novca.

On je i dalje prva zvezda ekipe, kada igra superioran je, doduše ne voli ligu, ponaša se kako se ponaša, ali kao da su u klubu svesni da moraju da ga prihvate takvim kakav jeste.

Bonus


Naravno ova plata bi uključivala i sponzorski ugovor od 13 miliona sa Nacionalnom bankom Katara, ali svejedno, novcu se u zube ne gleda.

Ove sezone Nejmar koji je bio suspendovan, ali i povređen je dao 18 golova i imao 10 asistencija za PSŽ i bio ključ u prolasku u četvrtfinale, odnosno eliminaciji Dortmunda posle poraza u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 22.04.2020
18:33

Ovce su za sisanje... Sta je on uradio da uzme ove pare?

avatar
petar8
Wednesday, 22.04.2020
16:13

Ja neznam gdje je tu problem,pa barca je puna ko brod. Imaju para na bacanje. Jos kada prodaju Coutinha,dembelea,umtitija,vidala,rakitica,semeda,alenu za jedno milijardu eura,moci ce dovest lautara,neymara i mbape

avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 22.04.2020
13:21

Pamerna odluka da ostane tamo i sta ce sad Mrjevac cupa kosu ili sta ?

avatar
petar8
Wednesday, 22.04.2020
16:15

To su lazi. Barca je puno para. Jos imaju onih 222 mil od neymara,pa ce to samo vratiti psg-u. Coutinho odlazi za 200 mil eura i to je to.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 22.04.2020
17:25

Nejmar ima pare ko je nemogu ni njegova deca i unucad da potrise, sa normalnim zivotim! ALI nema trofeja, trofeji su bitni! Sve sto je on osvojio to je sa barcom osvojio, kod svakog igraca koji je od karijere on hice da osvaja trofeje i naravno us to dolazi i nivac! Nejmar je sa barcom sve osvojio sto se imalo osvojiti i dobio pare uz trofeje! Sta je osvojio sa PSZ, ligu francuske i koja je to liga, jedna od slabijih i naravno dobio pare? Pare je on imao i pre idlaska u PSZ, TROFEji!