Nakon pobede nad Zvezdom, nove sjajne vesti za Anćelotija!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 29.11.2018.
17:01
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti idu jedna za drugom za Napolitance.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Napoli je juče sa 3:1 savladao Crvenu zvezdu u okviru pete runde grupne faze Lige šampiona i tako je došao na prvo mesto grupe C pred poslednje kolo.

U dobroj su poziciji da u grupi sa Zvezdom, Liverpulom i PSŽ obezbede prolaz u narednu fazu takmičenja, trijumf na "Enfildu" bi im obezbedio i prvo mesto u grupi pred žreb za nokaut fazu.

I nakon dobrog nastupa, nove dobre vesti stižu za Karla Anćelotija iz Španije, naime, vezista Reala Markus Ljorente bi u januaru mogao da promeni sredinu.

Napoli je pokazao interesovanje za 23-godišnjeg Španaca, koji je u drugom planu u klubu iz Madrida, ali je sinoć dobio šansu protiv Rome i sasvim se dobro pokazao.

Ipak, niko ne može da mu garantuje mesto u timu nakon jednog dobrog nastupa, a mladi Španac je za "Movistar+" izjavio da želi da igra i da bi zbog toga u januaru mogao da promeni sreidnu.

"Jasno je da mi, igrači, želimo da igramo. U ovoj pobedi sam pokazao treneru da sam spreman ako mu zatrebam. Nadam se da ću igrati što je više utakmica moguće i da ću napredovati, a kada zimska pijaca dođe pričaćemo sa klubom i mojom porodicom i doneti odluku šta je najbolje za mene", izjavio je Ljorente.

On je još kao 13-godišnjak pre 10 godina potpisao za Real, a do danas je upisao 26 utakmica u svim takmičenjima za seniorski sastav španskog giganta.

Ipak, čini se da bi odlazak na pozajmicu bio najbolja opcija za mladog fudbalera, Napoli je na potezu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Thursday, 29.11.2018
18:28

I ako iugube od Lfc-a (a Napoli je u gostima mnogo slabiji nego kući), ispadoše iz LŠ a od titule svakako nema ništa. Volio bih da budu prvaci ali novi kiks sledi već za vikend protiv Atalante.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 29.11.2018
18:19

Talentovan igrac steta da ne igra