Napadač iz Senegala ima loše vesti za Liverpul i Barsu, vrlo dobre za Real i Inter!

Autor: Nikola Miloradović
subota 18.04.2020.
20:57
Izvor: Sportske.net

U intervjuu za španske medije otkrio je nekoliko zanimljivih stvari.

EPA-EFE/KHALED ELFIQI
EPA-EFE/KHALED ELFIQI

Povezane vesti

Bivši napadač Barselone, Lacija i Intera Keita Balde trenutno nastupa za francuski Monako.

Iskoristio je priliku tokom prekida sezone da porazgovara sa španskim mediji, konkretno listom "Diario AS".

Govorio je o brojnim temama, a dotakao se i svog sunarodnika iz Liverpula, Sadija Manea.

Sjajni fudbaler "Redsa" je izrastao u jednog od najboljih ofanzivaca u svetu fudbala, a neretko se pominje da ga pomno prati madridski Real.

Bonus

Balde veruje da će Mane na kraju i završiti u španskoj prestonici.

"On je sjajan momak i potpuno je zasluženo tu gde je. Znam da ga trener obožava i dobro mu je u Liverpulu.

Bila bi potrebna velika ponuda (da Liverpul proda Manea), ali možda se za godinu ili dve on odluči za promenu. Ne verujem da će tu gde jeste biti celoga života
", izjavio je Balde, ali je i dodao da je Mane samo jedan od igrača na listi želja "kraljevskog" kluba.

Mane Josida Senegal Japan

Iskoristio je priliku i da kaže koju o svom bivšem saigraču, jednom od najtraženijih napadača na današnjem tržištu, Lautaru Martinezu.

Dvojac je delio svlačionicu u Interu, Argentinac je velika želja Barselone, ali Senegalac smatra da će "El Toro" ostati u Milanu.

On veruje da Barsa neće moći da ga dovede i uveren je da će Martinez ostati na "Đuzepe Meaci".

Videćemo koliko je Balde u pravu, nije tajna da je Lautaro velika želja katalonskog kluba.

Lautaro Martinez Keita Balde

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 18.04.2020
22:13

Hahaha, ovaj rece da ce tek za jedno dve godine Mane da ode iz Liverpula, hahaha on je i sad vec u godinama, a za dve godine ce on biti prestar! Evo ronald sad nece niko, mislim bukvalno nece niko za velike pare, naravno da bi svaki hteo Ronalda, ali on je covek sa 35 godina! Tako ce biti i sa Mane i once da bude prestar za neme velike paree! sto se tice Lautera i da ostane u Inter i da podpise novi ugovor, taj novi ugovor nece biti od 1,5 miliona, vec od 10 pa na vise milionna, posto mu barca daje platu od 12,5 miliona, tako ce on i od Intera da trazi mnogo vecu platu nego sto jesad ima! Inter je odvojio 40 miliona kaze vecinski deov novca od budzeta za dovodjenje igraca, vecinski deo od 40 miliona, kako ce onda i od kud inter da placa veliku platu Lauteru? Posto se ova sezona fakticki zavrsila a inter je tek treci, nema trofeja, nema LS i odkle ce da dobije pare! Sve sto je reko ovaj zemljak Mane-a nista nije logicno!

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 18.04.2020
22:58

Ako Lautaro ostane u Interu i niko ne plati na leto 111 miliona evra u kesu bez neke rate i ostale kombinacije otkupnu kluzulu. On onda ostaje U interu i ne mrda do 2023 godine dokle mu i vazi ugovor sa Interom. on onda moze da bira hoce li da prihvati novi ugovor sa Interom od maximalno cetiri miliona evra po sezoni ili ce da igra za 1,5 miliona evra dalje do 2023 godine, dokle mu i vazi ugovor sa Interom. A moze i da bude da Inter kaze niko nije platio za tebe na leto 111 milona evra otkupnu kluzulu A ogovor koj imas odlican je za tebe, A sto se povecanja plate tice videcemo naredne sezone u zavisnisti od ucinka na terenu hoces li dobiti povecanje na godisnjem nivou. puno je to bajke prijatelju moj u koje ti uvrevas sebe da je tako kao sto mislis. 12 miliona evra za Lautara godisnje u Interu zato sto mu Barsa nudi te pare. da javili tebi mail-om sve, on ce da slavi mesec dana da mu Inter ponudi cetiri mil gidisnje ako ostane od Leta u Interu

avatar
Mirjevac
Sunday, 19.04.2020
00:00

Dali ti pratis malo Barca nije htela da proda Nejmara PSZ, ali PSZ je platio klauzulu i on je otiso, tako ce i sa Lauterom biti, neko ce da platiklauzulu i on ode, dali to sa trampom igraca ili ne! A to da Inter moze da kaze da niko nije platio, to macku o rep, sad se sve zna i svaki pregovor se zna tako da niko nemoze da kaze nista! Ta sadasnja klauzula vredi samo u prvi 15 dana Jula, posle postoji neka druga, a ne mnogo veca ili komplikovanija, ako na primer igrac nece da produzi ugovor onda se ceka kraj sezone i klauzila se isplacuje i igrac ide bez da pita klub, ane to da kako moze ovo ili ono, postoje ugovori, a i postoji kad je igrac nezadovoljan on nece da igra, to je naj gore! Naravno da ce svaki igrac da ide za vece pare ili ako ga klub tera da produzi ugovor on mu treba ispuni uslove igracu da bi on potpisao, sad posto je menadzeri igraca koj ih savetuju i da igraci nista ne potpisuju bez dogovora sa menadzerima! Ti si se malo zeznuo da Inter tu nesto moze, niko nemoze nista ako igrac nece ili ako hoce! Realno dali ce Inter moci da plati Lauteru vecu platunod 10 miliona ako hoce da Lauter podpise novi ugovor, i naravno da ce Lautera na to terati njegov menadzer, posto menadzer radi za procenat? Znaci novi ugovor nova plata, ali ne ona od 1,5 ili ona koju ti spominjes od4,5 miliona vec vise nego duplo veca, videces!

avatar
Saturday, 18.04.2020
21:00

Lautaro stuca i jako ga svrbi nos.