Napoli odbio ponudu iz snova, Anćeloti ga preselio na klupu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 26.01.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net

Sjajni fudbaler neće biti u protokolu za duel sa "Rosonerima".

Twitter @ADeLaurentiis
Twitter @ADeLaurentiis

Povezane vesti

Preneli smo juče, PSŽ je odustao od angažovanja veziste Alana iz Napolija, okrenuli su se Paredesu iz Zenita, kako je Brazilac iz Napulja preskup.

Predsednik De Laurentis je za njegove usluge tražio 100 miliona evra, PSŽ je navodno nudio 10 manje, što nije bilo dovoljno za Napolitance, te sjajni vezista ostaje na "San Paolu".

Šuška se da bi PSŽ sa novom ponudom mogao da se vrati na leto, ali jedno je sigurno, do kraja sezone će Alan igrati za Napoli.

Karlo Anćeloti je nedavno izjavio da Alan neće biti u timu za večerašnji duel sa Milanom, razlozi su jasni.

Braz‎ilac je želeo u PSŽ, nije bio dovoljno skoncentrisan na treninge dok je trajala saga oko potencijalnog transfera u Pariz, pa je na kraju i ljut jer je Napoli odbio veoma unosnu ponudu za njegove usluge.

Jasno je da nije u stanju da pruži dobru partiju, te će biti van stroja, videćemo da li će biti spreman za novi duel sa "Rosonerima", koji je u okviru kupa Italije zakazan za utorak 29. januar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stratford
Saturday, 26.01.2019
12:02

Auh kako volim ovog De Laurentisa. Napoli realno nije klub koji spada u elitu, nego u taj neki drugi razred otprilike. Ali nikad niko nije došao, ponudio neki solidan novac i kupio im najboljeg igrača. Uvijek je De Laurentis taj koji svira, a drugi igraju po njegovom. Prodavali su najbolje ali uvijek su dobili i više nego što ti vrijede