Napoliju stigla ponuda od 82.000.000 za Kvaradonu - Velika odluka pred klubom!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 16.07.2023.
22:55
Izvor: Sportske.net

Njukasl ga želi u svojim redovima.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Italijanski "Korijere Delo Sport" javlja kako je Napoliju stigla zvanična ponuda Njukasla od 82 miliona evra za sjajnog 22-godišnjeg Gruzijca Kviču Kvarackeliju. U gradu pod Vezuvom, koji je nedavno proslavio Skudeto, a za koji je popularni Kvaradona, uz Osimena, bio najzaslužniji, sada trebaju da donesu važnu odluku.

Mogu da zarade ogroman novac na igraču koji je u klubu samo godinu dana, ali postoji mogućnost i da ga zadrže i produže mu ugovor. 

Kvarackelija je krilni napadač i nakon samo jedne sezone je postao živa legenda Napolija. U slučaju da produži ugovor, on bi ga za Napoli vezao do 2028. godine.

Gruzijac je stigao prošlog leta za 11,5 milona evra iz Dinamo Batumija. Iza sebe ima jednu od najboljih debitantskih sezona koje se pamte u "ligama petice". U 43 nastupa dao je 14 i namestio 17 golova.

On je svojim driblinzima osvojio navijače i među njima je stekao status legende kojoj crtaju murale, a može da mu laska i nadimak Kvaradona, kojim ga Napolitanci upoređuju sa slavnim Argentincem. 

Mladi Gruzijac zarađuje oko 1,2 miliona evra po sezoni, a njegova plata bi prema novom ugovoru trebala da bude oko tri miliona. 

U Njukaslu bi svakako bila mnogo veća...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke