"Narandžasta era", ovako će izgledati Barsinih XI, sme li Kuman da se usprotivi Mesiju?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.09.2020.
10:43
Izvor: Sportske.net

Novi trener računa na zemljake, kao kada je svojevremeno Van Gal preuzeo klupu, postoje kadrovske dileme, ali pre svega problem sa formacijom i jasno Mesijem.

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Posle ostanka Lea Mesija, Barselona se okreće prelaznom roku, sledi oslobađanje od prekobrojnih, čeka se završetak poslova oko Vidala koji će u Inter i Suareza koji se već dogovorio sa Juventusom, ali traži odštetu od Barselone.

Što se ostalih tiče, Kuman insistira na tandemu pulena iz reprezentacije, pisali smo jutros, prva meta je fudbaler Liona i nekada najbolji igrač holandske lige, Memfis Depaj, a priče o Vajnaldumu ne prestaju, videćemo hoće li Liverpul dozvoliti da on ode sledeće leto bez ugovora, ili će biti prodat Barseloni.

Od Lautara nema ništa, to je sada jasno, podsetimo, stigao je Pjanić, a biće zanimljivo videti hoće li Kuman, po cenu sukoba sa Mesijem istrajati na tome da Grizmana vrati na prirodnu poziciju bliže golu. On će, ako dođe Depaj moći da kombinuje u ofanzivi, pogotovo ako bude insistira na 4-3-3, što nije sigurno, jer će Kutinjo verovatno dobiti drugu šansu.

Odbrana će ostati nepromenjena, iako se priča da Barselona traži novog levog beka, manjak sredstava će verovatno učiniti da Alba ostane prvi izbor, desno je Semedo, Kuman je kategoričan u tome da neće forsirati Serhija Roberta desno, već da će univerzalac konkurisati za vezni red.

Dakle, Ter Štegen je neupitan, desno će Semedo, Pike i Lengle, čak i da dođe Erik Garsija iz Sitija, ostaju štoperski par, levo je Alba.

Izvesno je da će Buskets izgubiti mesto, to mu je nagovešteno, Kuman planira da upari De Jonga kao zadnjeg veznog sa Pjanićem i eventualno Vajnaldumom. Ako, ne dođe fudbaler Liverpula tu je Kutinjo.

baner

Napad?

Mesi, Grizman i Depaj, ali u kom rasporedu teško je reći, Mesi insistira da igra na centalnoj poziciji. Šansu čeka Fati kome se sigurno nije svidelo što Leo ostaje, tu je i Dembele koji kada je spreman sigurno može da bude od velike pomoći.

Ako pogledate tim, to i dalje deluje moćno, ali sa druge strane, sa nevoljnim Argentincem, problemima unutar svlačionice, haotičnom situacijom u klubu, sve deluje prilično neizvesno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Sunday, 06.09.2020
19:11

Semedo ostaje uprkos onome što je odigrao protiv Bajerna? Mora da mu je menadžer sam Bog.

avatar
Mirjevac
Saturday, 05.09.2020
17:49

Kuman pravi pobednicki tim i ne treba da obraca paznju na Medija, Mesije odpisan igrac, posle ovog njegovog ponasanja! Bartomeo ga je vratio, zato sto nece da on bude taj koji je profo igraca koji je u klubu 20, ostavice problem Mesi sledecem predsedniku, bolje da ga je Barca prodala za velike pare, narvvno ne za 700 milion vec neku normalnu cenu, dobila bi Barca ogromne oare a mozda jos i nekog fobtog igraca, ovako je sada Mesi problem, nemoze da pruza one igre kao sto pruzao, ali nece moci vise da se on pita vec trener! Zato Kuman neka pravi pobednicki tim i neka ostVi Mesija na klupu do sledece leto!

avatar
Rise up
Saturday, 05.09.2020
17:42

Sa ovom odbranom Barselona nista ne moze. Po mom misljenju jedino je Semedo donekle dostojan da bude starter. Pike godinama najveca rupa,Lengle bolji od Pikea ali opet je prosek ,Alba je svoj najbolji fudbal davno odigrao. Nema ga 2 godine.Dzabe dobar vezni red i napad kad je odbarana suplja.

avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 05.09.2020
13:41

Dokle bre Pike Alba najvece kiksare

avatar
P. S.
Saturday, 05.09.2020
12:37

I tako je 'nevoljni Argentinac' ostao glavni problem 'sjajnom' treneru Kumanu da od Grizmana napravi zver u napadu, a bio je zapravo vrlo voljan da napusti Barsu i omogući joj 'fantastičan' napad Fati, Grizman, Depay. U kombinaciji sa 'sjajnim' štoperskim tandemom Pike, Lengle to i dalje 'deluje moćno', kao i prethodnih godina. A da, tu je i Dembele koji kada je spreman sigurno može da bude od 'velike pomoći', što znači nikada. Posebno je zanimljivo što Kuman (tj. novinari u Kumanovo ime) računa mnogo više na Depaya u napadu negoli na Dembelea, što samo po sebi govori da je Dembele beskorisniji čak i od fudbalera koji uopšte nisu deo Barse.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 05.09.2020
12:10

Nikakav tim, ocekujem nova ponizenja barselone u ligi sampiona

avatar
Mirjevac
Wednesday, 09.09.2020
17:23

A gde je to barca ponizena, barca je izgubila u polifinale od jakog kliba Bajerna koji je odvojio LS! To nije ponizenje, ponizenje je kad izgubis id vecito treceg u LaLigi i vecitok gubitnika u ginalu ili pre finalaAtletika i u hoste i kod kuce, ili ponizenje izgubis id Arsenala slabog koji nije kupovao vec odavno iugubis za kup, to je ponizenje!

avatar
Maksimus
Saturday, 05.09.2020
11:52

Ma dajte, sarena laza. Barsa je dotakla dno, nema tim, pritom drze Mesija koji ce da upadne u depresiju

avatar
No rules
Saturday, 05.09.2020
11:01

Mali klub. Drze Mesija kao taoca, da li je ovo moguce!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 05.09.2020
14:27

Drzao bi Inter da ima sta 😂

avatar
Mirjevac
Saturday, 05.09.2020
17:43

Barca je gigant za real, cukalaga kako je ona htela! Barca cukala real i sa Mesijem i bez mesija i to sa po sest gola je dava i to na bernabeu, pogledaj malo snimke i videces da je barca gigant i da barca u zadnje nekoliko godina posluje cak bolje od reala! Od 2007 pa sve do danas pogledaj koliko jevputa real pobedio batcu a koliko barca real i pogledaj koliko je puta rral bio prvak spanije i odvajac kup kralja od te 2007 pa sve do sada, real je sada postao prvak spanije uz pomoc sudija i Vara, tsko je i KS osvajao uz pomoc sudija i UEFE!

avatar
Amalainter
Saturday, 05.09.2020
11:01

Do izbora..pa odose narandzasta era i ajmo jovo nanovo.. 😂

avatar
crno-crveno
Saturday, 05.09.2020
12:08

Ne boj se ovakvom igrom uprave je mesi na gubitku a ne barsa. Ako mesi ne bude igrao tj trudio se svi ce ga kritikovati i napadati. Sto se tice ovakvim ponasanjem mesi je izgubio autorumitet u svlacionici. I sad ce biti manji od makov zrna. Jer dzabe sto je najplaceniji i najbolji od njih predodredjen je za odlazak a takvog igraca niko ne voli.
Plus igraci su isto ko zveri kad namirisu ranjenu zivotinju a mesi je sad ranjen to znaci da kad se bude mesi bunio nesta svi ce mu reci sta ti hoces ti i onako sledece godine ides.

I realno teska godina je pred mesijem ali nije mi ga zao sto je mutio to je i dobio.