Naše gore list stiže na 'Old Traford'?

Autor: Boban Filipović
petak 23.01.2015.
20:44
Izvor: Sportske.net

Ako je verovati informacijama do kojih su došli pojedini ostrvski mediji, defanzivna linija Mančester Junajteda mogla bi ove zime da bude jača za štopera Dinama iz Kijeva.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Prema tim saznanjima, 'Đavoli' su spremili ponudu tešku 15 miliona funti za 23-godišnjeg štopera srpskog porekla.

Pogađate, reč je o Aleksandru Dragoviću, koji je izgleda igrač po ukusu Luja Van Gala, a mediji nisu propustili prilikom da uporede sa bivšim kapitenom 'Đavola' Nemanjom Vidićem.

Kako stoje stvari, izbor je pao na njega zbog nemogućnosti Mančester Juanjteda da angažuje Matsa Humelsa i Nikolasa Otamendija ove zime.

Dragović je ponikao u bečkoj Austriji, 2011. godine prelazi u Bazel, a nakon tri sezone provedene u Švajcarskoj (gde je bio biran za najboljeg odbrambenog igrača i osvojio tri titule državnog šampiona) odlazi u Dinamo iz Kijeva.

Za reprezentaciju Austrije do sada je zabeležio 35 nastupa, zanimljivo jedini gol u dresu zemlje u kojoj je rođen postigao je protiv Brazila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 23.01.2015
22:12

Ponikao je u ligi koja je jaca od nase, a i u karijeri je igrao za klubove koji imaju zavidan kvalitet. Kako bi se snasao u MU ne znam, medjutim i Vidic je doveden iz Spartaka iz Moskve pa je postao jedan od najboljih stopera na vrhu svoje forme. Ako je ova vest tacna a ne obican trac kao inace, Van Gal ne bira napamet i ne bi me iznenadilo da procveta sa formom ako dodje kod nas.

avatar
Saturday, 24.01.2015
03:51

a mozda i prodje kao Lovren :D

avatar
Аполо
Sunday, 25.01.2015
19:53

Po meni Lovren nikad i nije bio na ceni, samo je znao da pise gluposti po twiteru.

avatar
3x3
Saturday, 24.01.2015
12:57