Navijači Čelsija priželjkuju veliko pojačanje, trojica su protiv i imaju veliki razlog za to!

Autor: Stefan Matić
sreda 10.06.2020.
09:32
Izvor: Sportske.net

Ukoliko mladi veznjak dođe to bi dosta uticalo na igrački kadar "plavaca".

EPA-EFE/ROBERT PERRY
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Povezane vesti

Navijači Čelsija su u 'zemlji snova'.

Njihov tim je izvesno doveo Timo Vernera, ali čelnici kluba iz Londona ne planiraju da stanu tu. Govori se o Benu Čilvelu kao rešenju na levom beku dok je sve više priče o Čelsiju kao timu na pol-poziciji za potpis Kai Haverca.

Mladi fudbaler Bajer Leverkuzena je tražena 'roba' u narednom prelaznom roku. Videćemo da li bi "plavci" još jednom mogli da obraduju svoje navijače kao sa Vernerom.

Ipak vest da je Haverc blizu ne može da raduje trojicu igrača Čelsija.

Jedan od njih jeste Ros Barkli. Englez je na trenutke pokazivao zašto ga je Čelsi kupio početkom januara 2018. godine. Bivša "karamela" je definicija nekonstantnosti, Barkli se navodi kao igrač koji izvesno gubi poziciju u narednoj sezoni.

Sa druge strane, Mejson Maunt se pokazao kao jedan od otkrovenja na početku sezone, ali su onda usledile nešto slabije partije. Akademac je postigao tek jedan gol na poslednjih devetnaest utakmica. Jedino neki vid promene pozicije bi pomoglo mladom "plavcu" za sigurniju minutažu ukoliko Haverc dođe.

Mejson Maunt Rikardo Pereira Celsi Lester

Promene u formaciji i dolazak Haverca bi mogao prebaciti Matea Kovačića na klupu. Hrvatski internacionalac igra jednu od najboljih sezona u Londonu, ali ga Lampard neretko menja tokom same utakmice.

Ukoliko se Maunt prebaci na nešto dublju poziciju i oporavkom Loftusa-Čika, Kovačić bi mogao da bude još jedna od "žrtvi" kupovine Haverca.

Dosta kombinacija, ali možda i 'slatkih muka' za Frenka Lamparda. Ostaje naravno da vidimo da li će "farmaceuti" sklopiti dogovor sa Čelsijem.

Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 10.06.2020
16:01

Hahahahaha samo kad si prisjetim sta je Niki govorio kako Chelsea ima najbolje vezne u ligi Barkley,RLC joooj

avatar
Stabber
Wednesday, 10.06.2020
15:04

Au kako bi ovo bilo dobro. Haverc u Celsi, pa ne znam. Da dodju i Verner i Haverc pa to bi bio najbolji posao posle kupovine Diega Koste i Fabregasa

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 10.06.2020
14:02

Zorzinjo ide , pa Kante se vraca na prirodnu poziciju , ispred njega Kovacic i Haverc ... Cista 10ka !

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 10.06.2020
11:15

Jeste Haverc odličan ali nam ne treba, imamo dosta igrača u veznom redu. Jedino ako se prodaju bar dvojica, za šta po meni nema potrebe. Bolje štopera i levog beka dovesti, da se zategne odbrana koja MNOGO škripi.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 10.06.2020
11:12

Kao sto sam jucer rekao nadam se da nece doci.

avatar
murjak
Wednesday, 10.06.2020
10:27

Zdrava konkurencija je dobra konkurencija..Kova i Mount se nemaju šta brinuti, jer su odlični tako da će dobiti svoj dio kolača iako dođe Hajverc